marți, 3 ianuarie 2012

Video Cronica de film: Misiune: Imposibila – Ghost Protocol


Trebuie sa recunosc ca mi-a placut acest film :) L-am vazut la IMAX. Este primul film din seria Misiune: Imposibila care il vad si m-a convins. Este divertismentul perfect pentru simbata seara.

Ce nu a reusit Hitler, a reusit o echipa de efecte vizuale :) Ma refer la momentul aruncarii Kremlinului in aer. Imaginile sunt impresionante. Supervizorul de efecte vizuale este John Knoll.

Cine credeti ca este regizorul acestui film produs si jucat de Tom Cruise? :) Este un regizor de filme de animatie: Brad Bird - dublu cistigator de Oscar pt filmele de animatie The Incredibles si Ratatouille.

Acest om de animatie de la studiourile Disney si Pixar a reusit sa faca un film de aventura in stilul James Bond, dar adaptat zilelor noastre, dinamic.

Pe parcursul filmului o sa remarcati prezenta Paulei Patton care interpreteaza rolul Jane Carter, agent secret. Este frumoasa si sexy :) Nu mai spun nimic. Trebuie sa mergeti la cinema pt a vedea Misiune: Imposibila – Ghost Protocol.www.missionimpossible.com

Filmul est distribuit in Romania de Ro Image.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu