duminică, 12 februarie 2012

VIDEO Cronica de film: Ziua tradatorilor/ The Ides of March

In aceasta perioada cind toata lumea discuta despre politica va recomand filmul Ziua tradatorilor/ The Ides of March regizat de George Clooney.

Dialogurile transante si inteligente amplasate in lumea moderna a puterii si politicii fac din Ziua tradatorilor o poveste profunda despre sex, ambitie, loialitate, tradare si razbunare. Filmul urmareste traseul unui tinar atasat de presa care cade prada jocurilor de culise politice, manipularilor profesionistilor veterani in domeniu, dar si seductiei unei tinere stagiare.sonypictures.com/homevideo/theidesofmarch

Ziua tradatorilor/ The Ides of March se bazeaza pe piesa de teatru "Farragut North" de Beau Willimon. Leonardo DiCaprio este producatorul executiv al filmului.

Filmul este un thriller politic, care spune povestea lui Stephen Meyers, manager adjunct de campanie in echipa guvernatorului Mike Morris (George Clooney), care se afla in plina lupta electorala in statul Ohio. Daca Morris cistiga batalia voturilor in Ohio, atunci ar avea sansa de a fi nominalizat ca si candidat unic pentru cursa prezidentiala, din partea Partidului Democrat. In momentul in care Tom Duffy, managerul de campanie din echipa contracandidatului lui Morris, ii propune lui Meyers sa i se alature lui, Stephen omite sa-l informeze pe seful sau, Paul Zara, despre intrevederea avuta cu Duffy. Bineinteles ca Zara afla, iar Meyers se vede prins intr-o capacana, care ar putea sa duca la incheierea definitiva a carierei politice a lui Morris.

Filmul Ziua tradatorilor/ The Ides of March este distribuit de Ro Image

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu