miercuri, 7 martie 2012

Concurs cu invitatii la avanpremiera filmului de animatie Ben 10: Vanatorul de extraterestri


Va ofer 5 invitatii duble pt vizionarea filmului de animatie Ben 10: Vanatorul de extraterestri. Evenimentul se va desfasura intr-o sala de cinema din Capitala - simbata, 10 martie, ora 10.00. Trebuie doar sa-mi spuneti numele vostru pt a primi invitatia :) Astept mesajele voastre in subsolul acestei postari. Rezultatele vor fi anuntate maine seara.

Invitatiile la filmul de animatie sunt oferite de Cartoon Network Romania.

Ben 10, eroul Cartoon Network care se poate transforma in zece extraterestri diferiti, apare in primul sau film de televiziune cu imagini generate in totalitate pe computer. Ben 10: Vanatorul de extraterestri va fi difuzat in premiera la Cartoon Network pe 17 martie 2012, de la ora 19.10.

Filmul este regizat de Victor Cook (The Spectacular Spider-Man, Scooby-Doo Mystery Incorporated), iar producator executiv este Silas Hickey, Creative Director pentru animatie al Turner Broadcasting System Asia

Ben 10: Vanatorul de extraterestri da timpul inapoi si il urmareste pe Ben Tennyson la varsta de zece ani, cand principalele lui motive de ingrijorare sunt profesorii, pedepsele de la scoala, colegii rautaciosi si tristul obicei de a rata excursiile la pescuit cu bunicul Max pentru ca e mereu pedepsit de parinti. Momentele grele cer masuri extreme, iar Ben decide sa scape de toate acestea si calatoreste la capatul galaxiei, intr-o misiune care il va schimba mai mult decat isi inchipuie. Dupa ce i se modifica niste setari la Omnitrix, Ben 10 nu mai poate reveni la forma lui umana si e vanat prin galaxie de un extraterestru misterios.

5 comentarii: