miercuri, 7 martie 2012

Concurs cu invitatii la filmul Diavolul din tine/ The Devil Inside

Va ofer 2 invitatii duble la filmul Diavolul din tine/ The Devil Inside - la Hollywood Multiplex Bucuresti. Trebuie sa-mi spuneti de ce vreti sa vedeti acest film de groaza. Astept raspunsurile voastre in subsolul acestei postari.www.devilinsidemovie.com

Conform informatiilor de pe site-ul Ro Image, filmarile au avut loc in Romania si printre actori regasim nume romanesti, precum Ionut Grama sau Claudiu Istodor.

Filmul este distribuit de Ro Image

2 comentarii:

  1. In primul rand nu stiu daca mai este valabil concursul, dar imi incerc norocul.o sa nominalizez primul motiv pentru care vreau sa vad „The Devil Inside”: iubesc si nu ratez niciun film turnat in stilul mockumentary. M-a prins iremediabil filmele handy/ shakky camera, astfel ca am ales sa urmaresc atat productiile mai putin decente, dar mai ales pe cele care merita remarcate- vezi „Cloverfield”, „The Tunnel”, „Paranormal Activity”. Un alt motiv pe care o sa-l nominalizez- experienta de a putea urmari un horror autentic pe ecranul de cinema. Fiind o mare amatoare a filmelor, invitatii ar fi o oportunitate buna sa pot urmari „The Devil Inside” si sa revin cu o cronica (un hobby este redactarea unor recenzii).

    RăspundețiȘtergere
  2. din pacate concursul nu mai este valabil. data viitoare o sa mentionez si perioada de desfasurare a concursului

    RăspundețiȘtergere