joi, 1 octombrie 2015

Internul este un film ffffffffffff bun :)


Trebuie sa mergeti la cinema pt a vedea Internul. Este un film fffff bun.

Am avut ocazia sa lucrez in firme din domeniul online conduse de tineri. Conditile de lucru sunt super. Mediul de lucru din aceste firme seamana mult cu compania condusa de tinara antreprenoare din domeniul online - Jules Ostin intertretata de fermecatoarea actrita Anne Hathaway. Tinerii patroni din domeniul online mioritic sunt workaholici precum personajul principal din Internul.

In firmele romanesti din domeniul online conduse de tineri nu intilnesti persoane din generatia bunicilor si a parintilor :) In Internul avem parte si de pensionari care lucreaza la un magazin virtual de haine.

Un pensionar simpatic - Ben Whittaker (Robert De Niro), vaduv, cu o experienta vasta ca vicepresedinte la o companie care edita carti de telefon, devine intern la un magazin online de moda. Sfaturile lui Ben ii prind bine tinerei antreprenoare. Cei doi actori joaca excelent. Avem parte de dialoguri faine cu multe momente comice.

Cu Internul, spectatorul intra in culisele unei afaceri de succes din domeniul online. Cu acest prilej avem parte de dialoguri intre generatii. Pensionarii afla de retelele de socializare, in cazul in care nu au aflat pina acum :) In film toti folosesc produsele companiei Apple.

In film se apeleaza la tot ce este nou in societatea contemporana - laptopuri, smartphone-uri, Uber. Este un vizual fresh, activ, cu decoruri clasice si moderne. O hala veche transformata in sediul magazinului virtual din Brooklyn subliniaza mesajul regizorului filmului, Nancy Meyers. Totul se reinventeaza. "E eclectic, un amestec de traditional, modern, cu obiecte la mina a doua, dar si cu unele noi. Reflecta stilul Brooklyn-ului, al ideii de comert online, de start-up, de moda. Este atragator”, spune scenograful Kristi Zea. (Sursa: caietul de presa oferit de Freeman Entertainment, distribuitorul filmului Internul)

Filmarile pentru Internul s-au facut in mai multe locatii din Manhattan, Brooklyn si Bronx, dar si intr-un platou din Yonkers.

Pt personajul principal, frumoasa antreprenoare, o asteapta multe provocari. Trebuie sa gaseasca solutii pentru managementul firmei si trebuie sa-si faca timp pentru familie. Este mama unei fetite frumoase si sotia unui barbat frustrat care si-a lasat cariera sa in domeniul marketingului pentru cresterea copilului. Jules si sotul ei trec prin momente dificile. Ea este in stare sa faca orice pentru a reinventa relatia lor. Ar accepta sa renunte la conducerea firmei si sa angajeze un manager.

De Niro spune: "Jules este foarte ambitioasa si isteata si a avut norocul de a prinde o nisa cu afacerea pe care a creat-o. Cred ca oricind incepi ceva, trebuie sa arati dragoste si atentie fata de ceea ce faci, trebuie sa te implici. Jules asa si face. E foarte implicata. Ea da atentie fiecarui detaliu, pentru ca totul sa fie facut cum trebuie" (Sursa: caietul de presa oferit de Freeman Entertainment, distribuitorul filmului Internul)

Realizatoarea de film Nancy Meyers (E tare complicat!, Ceva, ceva tot o iesi!, Benjamin, recrut fara voie) regizeaza aceasta comedie dupa un scenariu propriu.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu