sâmbătă, 7 ianuarie 2012

Stirile industriei de animatie si efecte vizuale

- In Romania a fost lansat filmul de animatie Warner Bros, Happy Feet 2 in format 3D si IMAX - dublat si subtitrat in limba romana.



Personajele animate din Happy Feet 2 canta hitul Dragostea din tei al trupei Ozone. Melodia Dragostea din tei este interpretata, intr-o varianta reorchestrata, de personajul caruia ii da voce actorul Frank Azaria - The Mighty Sven. Acestuia i se alatura un cor de alte personaje, ce beneficiaza de voci celebre, printre care se numara Brad Pitt, Matt Damon, Robin Williams, Sofia Vergara si Pink.

Prima parte a filmului de animatie Happy Feet a fost premiata cu Oscar in anul 2007.

O sa revin cu cronica de film pentru aceasta productie.

- Anul acesta, pe lista propunerilor pentru nominalizarile la premiul Oscar pentru cele mai bune efecte speciale se afla urmatoarele filme: Misiune: Imposibila - Ghost Protocol, Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi, Transformers 3, Hugo, Capitanul America: Primul Razbunator, Pumni de otel/ Real Steel, Planeta Maimutelor: Invazia/ Rise of the Planet of the Apes, X-Men: Cei dintai, Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea 2 si Pomul vietii/ The Tree of Life, anunta hollywoodreporter.com.

Nominalizarile la premiile Oscar vor fi anuntate pe 24 ianuarie, iar ceremonia va avea loc la Kodak Theatre din Los Angeles, pe 26 februarie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu