sâmbătă, 15 ianuarie 2011

VIDEO Cronica de film: The Dilemma/ Cum s-o dai sa fie bine?

Trebuie sa mergeti la cinema pentru a vedea comedia The Dilemma/ Cum s-o dai sa fie bine? Este un film despre sinceritatea relatiilor sentimentale si despre prietenie, intr-un context interesant. Este vorba despre relansarea industriei auto.

Doi prieteni vechi, Ronny (Vince Vaughn) si Nick (Kevin James), parteneri intr-o firma de design auto, sunt pe cale de a semna un contract si trebuie sa respecte un deadline foarte strans. Provocarea cu care se confrunta cei doi prieteni, aceea de a construi un super-motor pentru o mare firma de automobile, mi se pare interesanta :) Lucrurile se complica cand Ronny o surprinde pe Geneva (Winona Ryder), sotia lui Nick, sarutandu-se cu un barbat mult mai tanar.



O sa revedeti stilul de dans a lui Kevin James din filmul Hitch, cu Will Smith :)



O sa fiti cuceriti de farmecul celor doua actrite: Jennifer Connelly si Winona Ryder. Jennifer (Beth), laureata cu Oscar pentru rolul din A Beautiful Mind, continua sa faca dovada versatilitati talentului sau cu fiecare proiect in care se implica. In viitorul apropiat va putea fi vazuta alaturi de Ed Harris in What’s Wrong With Virginia, un film scris si regizat de Dustin Lance Black si produs by Gus Van Sant, in care interpreteaza rolul unei mame fermecatoare, dar a carei stabilitate pishica e pusa la incercare cind relatia sa clandestina cu un serif (Harris) de relatia pe care fiul acestuia o incepe cu fiica ei. In prezent, actrita filmeaza Salvation Boulevard, alaturi de Greg Kinnear, Marisa Tomei, Pierce Brosnan, Jim Gaffigan si Ed Harris.

Imi aduc aminte de videoclipul lui Roy Orbison - I Drove All Night, cu Jennifer Connelly si Jason Priestley. Jennifer este o actrita frumoasa :)



Filmul The Dilemma este regizat de Ron Howard. Este unul din cei mai importanti regizori ai generatiei sale, care a realizat unele din cele mai populare filme de la Hollywood, de la dramele A Beautiful Mind si Apollo 13, pina la comediile clasice Parenthood si Splash. Filmografia sa cuprinde titluri precum Cinderella Man (Oscar pentru cel mai bun regizor, cel mai bun film, cel mai buna adaptare cinematografica si cel mai bun rol feminin), Backdraft, Cocoon (doua premii Oscar), The Da Vinci Code, Angels & Demons, Frost/Nixon (cinci nominalizari la Oscar), Far and Away, Ransom, How the Grinch Stole Christmas, Willow, Night Shift, The Missing.

Comedia este pe ecrane de vineri, 14 ianuarie a.c. Distribuitorul filmului este RoImage.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu