duminică, 30 mai 2010

VIDEO: The Soviet Story/ Puterea Sovietelor (subtitrat în limba română)



Filmul documentar The Soviet Story (2008), realizat de către lituanianul Edvīns Šnore, a născut numeroase controverse, mai ales în Rusia. Filmul tratează subiectul Holocaustului Roşu.

Filmul începe cu genocidul înfometării din Ucraina (din cadrul URSS), ordonat de Stalin: a exterminat 7 milioane de oameni numai în iarna anilor 1932-1933.

Zeci de milioane de oameni au fost asasinaţi deoarece nu s-au adaptat rigorilor "revoluţiei sociale" şi ale formării "omului nou".

Marx vorbea de "holocaustul revoluţionar", el e creatorul genocidului politic, el a scris primul despre necesitatea exterminării rasiale, subliniază filmul. Lenin i-a desăvârşit opera.

Hitler a învăţat multe de la marxism, nazismul era naţional-socialist (comunismul era internaţional-socialist). Uciderea în masă era justificată nu numai ca o necesitate ideologică scelerată, ci şi ca o "selecţie naturală" (paraziţii din societate, care nu produceau, trebuiau lichidaţi).

Uniunea Sovietică a ucis peste 20 de milioane de nevinovaţi, bărbaţi, femei şi copii.

Ororile care au avut loc în fosta Uniune Sovetică sunt cunoscute, dar nu sunt condamnate oficial.

Astfel de comportamente anti-umane trebuiesc evitate, iar ideologiile care ar putea sta la baza lor trebuiesc stîrpite încă din faşă.

www.sovietstory.com

Toţi trebuie sa vedem acest film.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu