luni, 6 iunie 2011

VIDEO Cronica de film: Kung Fu Panda 2 - film de animatie cu tendinte de propaganda pentru "salvarea Chinei"

Trebuie sa mergeti la cinema pentru a vedea cea mai noua productie realizata de DreamWorks Animation. Este vorba despre Kung Fu Panda 2, regizat de Jennifer Yuh Nelson :)

Cei mici vor fi fericiti sa-l revada pe ursul panda Po. O sa observati ca animatia este bine realizata :) Supervizorul de efecte speciale, Alex Parkinson, a imbinat animatia clasica cu animatia pe computer.







Povestea lui Po a inceput in vara lui 2008, cind Kung Fu Panda a cucerit publicul de pretutindeni, acumulind incasari de peste 633 de milioane de dolari si cucerind un Oscar pentru cel mai bun film de animatie, dar si 10 premii Annie, cele mai prestigioase din industria filmelor animate.

Revenind la Kung Fu Panda 2, DreamWorks Animation a pus accentul pe animatie, efecte speciale 3D IMAX si mai putin pe scenariu. Cei care au vazut partea intai si nu erau siguri cine este tatal lui Po, acum o sa afle :) Spectatorii vor afla cu stupoare ca Po a avut parinti ursi panda :) Gisca este parintele adoptiv. Bine ca acest detaliu este mentionat acum si nu in viitoarele parti :)

O sa aveti parte de multa actiune cu lupte in stilul filmelor plicitisitoare cu JACKIE CHAN. Cred ca baietii care vizioneaza Cartoon Network si filme kung fu, vor fi incantati de ceea ce vor vedea.

Am impresia ca aceasta pelicula cinematografica ajuta autoritatile comuniste de la Beijing. De ce spun acest lucru? Ursul panda Po alaturi de prietenii sai, maestrii kung fu, cei furiosi, tigroaica, maimuta, calugarita, vipera si cocorul sunt nevoiti sa apere Valea Pacii, implicit sa salveze China :)

Nu am inteles mesajul filmului. De ce trebuie China salvata? :) Toti stim ca aceasta tara este o superputere economica. Majoritatea firmelor occidentale au fabrici in China. Salariatii chinezi sunt tratati precum sclavii, iar cei din zonele rurale din China traiesc intr-o mizerie sociala de nedescris, asemanator cu feudalismul.

China are 64 de milioane de case goale si condamna la moarte mai multi oameni decat toate tarile din lume la un loc.

Este posibil ca acest film de animatie american sa fie un cadou pt autoritatile comuniste de la Beijing :) Glumeam :) Guvernul Statelor Unite are o datorie fata de China de trei ori mai mare decat s-a crezut anterior, a anuntat Departamentul american de Finante, dupa o revizuire a sumelor investite de Beijing in obligatiuni SUA in ultima luna a anului trecut. A reiesit ca respectiva suma a fost de 1.160 mld. $, cu 268,4 mld. $ mai mult decat cifra prezentata la 15 februarie. China cumpara Treasuries prin intermediul unor firme specializate cu sediul in Marea Britanie.

Economia Chinei a crescut de sapte ori mai mult decat cea a Statelor Unite in ultimii zece ani, 316% comparativ cu 43%.

Va reamintesc ca aceasta tara este fruntasa la nivel mondial cand este vorba despre incalcarea drepturilor omului.

Filmul de animatie Kung Fu Panda 2 este distribuit de RoImage

www.kungfupanda.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu