miercuri, 7 martie 2012

Stirile industriei de animatie

- Un serial TV animat intitulat The F'n Osbournes, in care personajele principale vor fi inspirate de membrii familiei Osbourne - Ozzy, Sharon, Kelly si Jack -, va fi produs incepand din vara acestui an de compania Cuppa Coffee Studios, din Toronto, anunta Reuters.

Compania Cuppa Coffee Studios, specializata in productii de animatie precum serialul Ugly Americans, difuzat de postul Comedy Central, sustine ca litera F din titlul serialului The F'n Osbournes vine de la cuvantul familie.

Potrivit lui Adam Shaheen, presedintele companiei Cuppa Coffee Studios - care a creat serialul si il va coproduce alaturi de Sharon si Jack Osbourne -, noul serial TV "va prezenta telespectatorilor acel gen de premise absurde si animate pe care doar familia Osbourne ar putea sa le nascoceasca".

Productia la serialul The F'n Osbournes va incepe in vara acestui an. Compania Cuppa Coffee Studios spera sa vanda drepturile de distributie ale show-ului la targul de publicitate de la Cannes, care va avea loc la inceputul lunii aprilie.

- Filmul de animatie Gnomeo & Juliet produs de Elton John va avea o continuare. Partea a doua se va numi Gnomeo & Juliet: Sherlock Gnomes va fi produsa de compania lui Elton, Rocket Pictures, iar scenariul va fi scris de cei care s-au ocupat si de prima parte, Andy Riley si Kevin Cecil, urmand sa fie stabilit in curand si un regizor pentru realizarea peliculei.

In partea a doua a povestii de inspiratie shakespeareiana piticii incep sa dispara de prin gradinile engleze, asa ca Juliet, Gnomeo si prietenii lor cer ajutorul lui Sherlock Gnomes, cel mai bun detectiv ornamental. Sherlock Gnomes, insa, nu este la fel de perspicace precum Sherlock Holmes, prin urmare cazul piticilor disparuti ar putea sa ia o amploare neasteptata.

Elton John deja lucreaza la melodii noi pt Gnomeo & Juliet: Sherlock Gnomes.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu