miercuri, 7 martie 2012

Stirile industriei de animatie

- Un serial TV animat intitulat The F'n Osbournes, in care personajele principale vor fi inspirate de membrii familiei Osbourne - Ozzy, Sharon, Kelly si Jack -, va fi produs incepand din vara acestui an de compania Cuppa Coffee Studios, din Toronto, anunta Reuters.

Compania Cuppa Coffee Studios, specializata in productii de animatie precum serialul Ugly Americans, difuzat de postul Comedy Central, sustine ca litera F din titlul serialului The F'n Osbournes vine de la cuvantul familie.

Potrivit lui Adam Shaheen, presedintele companiei Cuppa Coffee Studios - care a creat serialul si il va coproduce alaturi de Sharon si Jack Osbourne -, noul serial TV "va prezenta telespectatorilor acel gen de premise absurde si animate pe care doar familia Osbourne ar putea sa le nascoceasca".

Productia la serialul The F'n Osbournes va incepe in vara acestui an. Compania Cuppa Coffee Studios spera sa vanda drepturile de distributie ale show-ului la targul de publicitate de la Cannes, care va avea loc la inceputul lunii aprilie.

- Filmul de animatie Gnomeo & Juliet produs de Elton John va avea o continuare. Partea a doua se va numi Gnomeo & Juliet: Sherlock Gnomes va fi produsa de compania lui Elton, Rocket Pictures, iar scenariul va fi scris de cei care s-au ocupat si de prima parte, Andy Riley si Kevin Cecil, urmand sa fie stabilit in curand si un regizor pentru realizarea peliculei.

In partea a doua a povestii de inspiratie shakespeareiana piticii incep sa dispara de prin gradinile engleze, asa ca Juliet, Gnomeo si prietenii lor cer ajutorul lui Sherlock Gnomes, cel mai bun detectiv ornamental. Sherlock Gnomes, insa, nu este la fel de perspicace precum Sherlock Holmes, prin urmare cazul piticilor disparuti ar putea sa ia o amploare neasteptata.

Elton John deja lucreaza la melodii noi pt Gnomeo & Juliet: Sherlock Gnomes.

Un comentariu:

 1. Buna ziua,

  Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere
  35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

  Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ameteli .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
  Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

  dumitru_gabriela31@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere