luni, 28 iunie 2010

VIDEO Cronica de film: Omul de Otel 2/ Iron Man 2 (2010)





Nu am fost la premiera mondiala a filmului Iron Man 2 :) Dar am fost la vizionarea de presa a peliculei la Movieplex – Plaza Romania.

Nu sunt un admirator acestui gen de filme. Am remarcat doar animatia/ efectele speciale si... actrita Scarlett Johansson :) Este sexy si frumoasa.

Revenind la film, nu am inteles de ce Paramount si Marvel arunca cu banii in productii care nu spun nimic. Vechea poveste cu miturile americane: un super om (in cazul de fata este vorba despre Omul Otel), femei frumoase si sexy, curse auto, multe efecte speciale, multa actiune si ANIMATIE pentru costume robotizate. Nimic nou.

Unul dintre personajele originale Marvel Comics, Iron Man a bucurat generatii intregi de la prima aparitie in aprilie 1963 in Tales of Suspense, scoasa de Marvel Comics. Alter ego-ul lui Iron Man, Tony Stark, a devenit peste noapte o senzatie dupa 2 mai 2008, cand filmul a adus incasari in weekendul de deschidere de 98,6 milioane dolari si inca 572 milioane la nivel international. Admiratori si critici deopotriva il iubesc pe eroul in costum rosu si auriu. Filmul a avut succes si a primit doua nominalizari la Oscar, Iron Man devenind parte a culturii pop.



Regia filmului este semnata de JOHN FAVREAU, voiceover-ul de la Clone Wars si G-Force :)

Era sa uit cel mai important detaliu :) Filmul are intreaga coloana sonora bazata pe rockul legendarilor AC/DC.



Vizioneaza toate trailere, clipurile si interviurile pe www.traileraddict.com/tags/iron-man-2

ironmanmovie.marvel.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu