miercuri, 23 martie 2011

Oreste Teodorescu: Mi-ar placea sa fac o emisiune impreuna cu Mircea Badea, dar cu specificul nostru de astazi

Interviu cu Oreste Teodorescu

Daniel Todoran-Rares: O sa te revedem la Antena 2, cu "Codul lui Oreste"?
Oreste Teodorescu: Sunt convins ca o sa ne revedem curand... nu stiu daca pe Antena 2, desi este foarte posibil.


Daniel Todoran-Rares: Ce parere ai despre rubricile meteo de la televiziunile romanesti? Stiu ca la inceputul carierei tale in televiziune ai prezentat o rubrica meteo atipica.
Oreste Teodorescu: Sincer sa fiu, nu mai am timp sa urmaresc rubricile meteo. Asadar nu am nici o parere pertinenta
.

Daniel Todoran-Rares: Intr-un interviu din Formula As spuneai ca "in perioada respectiva, noi chiar am format un cuplu real, energetic eram unul singur", facand referiri la tine si Mircea Badea. In prezent, cum este relatia voastra? Intr-o emisiune de la Antena 3, cu Gadea, s-a observat ca nu mai esti pe aceeasi frecventa cu Mircea Badea... Este posibil ca voi doi sa reveniti la formatul tv care va consacrat?
Oreste Teodorescu: Relatiile se transforma in timp, si daca esti intelept prietenia devine si mai profunda. Relatia mea cu Mircea si Mihai este una speciala. Chair daca nu gandim la fel, simtim de multe ori aceleasi lucruri, din care as accentua o singura idee. Ca a venit randul generatiei noastre sa faca ceva pentru Romania. Macar un rand de caramizi sa asezam si noi la marea constructie a unui stat modern, liber si deschis. Fara comunicare si cunoastere, riscam sa ramanem mici, izolati si solitari!

Si ca sa-ti raspund la intrebarea legata de un format care ne-a consacrat, cred ca suntem prea batrani sa ne intoarcem la divertisment. Mi-ar placea sa fac o emisiune impreuna cu Mircea, dar cu specificul nostru de astazi, nu de...rasalalta ieri...


Daniel Todoran-Rares: Banuiesc ca ai urmarit evenimentele din Japonia. Crezi ca are legatura cu profetiile mayase? Un prieten care locuieste in Japonia mi-a spus ca a fost speriat si ca a avut impresia ca retraieste momentele din filmul "2012".
Oreste Teodorescu: Cred ca traim vremuri interesante, in care ne vom raporta altfel, poate mai profund la Apocalipsa Sf. Ioan.


Daniel Todoran-Rares: Mai crezi ca "francmasoneria este o cale de evolutie spirituala"?
Oreste Teodorescu: Da, cred ca francmasoneria este o cale de evolutie spirituala, cu o singura conditie: sa gandesti, sa spui si sa actionezi in acelasi sens, sa ramai un om liber, de bune moravuri si cu o credinta nestramutata in Dumnezeu!


Va reamintesc ca Oreste Teodorescu nu mai face parte din randurile Marei Loji Nationale Mixte din Romania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu