miercuri, 2 martie 2011

steliantanase.ro

Scriitorul şi jurnalistul Stelian Tănase îşi face blog, unul care-i va purta numele, anunță reportervirtual.ro. “Sâmbătă sper să îi dau drumul; mai sunt câteva detalii tehnice de pus la punct, ştiţi cum e. Vreau să fie un blog citit de oameni de cultură, oameni de genul celor care merg să vadă “Discursul Regelui”, de exemplu. Voi scrie despre “Bucureşti strict secret”, despre cărţile mele, despre viaţa mea, va fi un blog interactiv, al cărui scop nu este unul comercial, să facă audienţă. Va fi şi o rubrică numită Popcult”, a declarat Stelian Tănase, pentru blogul lui Tiberiu Lovin.

Conform informațiilor de la RNC, domeniul steliantanase.ro este înregistrat de firma Găzduire Web SRL. setalian-tanase.ro a fost cumpărat ICI - ROTLD. Iar tanase.ro a fost rezervat de firma ASSIST SOFTWARE SRL. Domeniile tanasestelian.ro, steliantanase.com, stelian-tanase.com, tanasestelian.com și tanase-stelian.com nu a fost cumpărate.

În spațiul virtual există un blog care îi folosește numele - stelian-tanase.blogspot.com. Unele voci din lumea blogosferei spun ca acest blog îi aparține. În prezent, stelian-tanase.blogspot.com are o singura postare despre Bucuresti, cu 123 de comentarii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu