marți, 29 martie 2011

VIDEO Cronica de film: Alpha si Omega/ Alpha and Omega

Am avut ocazia sa vad filmul de animatie 3D, Alpha si Omega, in regia Anthony Bell si Ben Gluck. Nu se ridica la nivelul animatiilor realizate de studiourile Disney, Pixar sau DreamWorks Animation. In comparatie cu animatiile romanesti, Alpha si Omega este de nota 10 :)

Filmul este realizat de Crest Animation Productions, in coproductie SUA - India.



Kate (Hayden Panettiere) si Humphrey (Justin Long) sunt doi lupi care nu au absolut nimic in comun. Kate este Alpha - pentru ea disciplina, datoria si responsabilitatile sunt litera de lege, in timp ce Humphrey, lupul Omega, traieste numai pentru prieteni si distractie. In lumea lor, cei doi nu au voie sa fie impreuna niciodata, nici macar ca amici.

Fiica a conducatorului Alpha al haitei de est, Kate este promisa lui Garth, fiul Alpha al clanului din est. Nefiind vorba de dragoste, casatoria lor este aranjata pentru a asigura pacea intre cele doua clanuri. Dar, fara voia lor, Kate si Humphrey sunt luati din rezervatia lor din Jasper Park (Canada) si mutati undeva in Idaho. Disperata sa se intoarca acasa in timp util, pentru a se casatori cu Garth si a evita razboiul, Kate incepe o adevarata aventura alaturi de Humphrey. Luptandu-se cu distanta mare si cu multe creaturi potrivnice, in calea celor doi lupi apare un nou obstacol: fara sa-si dea seama, ei se indragostesc.

Alpha si Omega/ Alpha and Omega este o animatie despre dragoste si prietenie.

www.alphaandomega3d.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu