miercuri, 17 august 2011

VIDEO Cronica de film: Daca as fi... tu?/ The Change-Up


Este foarte posibil sa te regasesti si tu, intr-un fel sau altul, in comedia Daca as fi... tu?/ The Change-Up - cu Jason Bateman si Ryan Reynolds, in regia lui David Dobkin.

Mitch (Reynolds) si Dave (Bateman) au crescut impreuna si erau de nedespartit, dar, de niste ani buni viata i-a dus pe cai separate. In timp ce Dave este un avocat epuizat de munca, de sotie si de cei trei copii, Mitch e celibatar, mai mult fara job, si complet nematurizat, caruia nu i-a placut niciodata sa-si asume vreo responsabilitate. In ochii lui Mitch, Dave are tot ce-si doreste: o sotie frumoasa, pe Jamie (Leslie Mann), niste copii care-l adora si un job extrem de bine platit intr-o prestigioasa firma de avocatura. Pentru David, viata lui Mitch, fara niciun stres si fara nicio obligatie, e doar un vis.



Dupa ce ies la o bauta intr-o seara, Mitch si Dave au parte de experienta vietii lor: a doua zi se trezesc ca au făcut schimb de... corpuri! Mitch e acum Dave, iar Dave e Mitch. Sa tot aiba de ce sa se sperie de moarte!

Desi acum fiecare a scapat de rutina lui de zi cu zi, cei doi descopera rapid ca viata celuilalt nu e nicicum asa de roz precum si-o imagina. Ca si cum asta nu era de ajuns, noua lor existenta se complica si mai mult cu "ajutorul" atragatoarei asociate a lui Dave, Sabrina (Olivia Wilde), dar si al tatalui lui Mitch (Alan Arkin), de care acesta se indepartase de ceva timp. Pentru ca timpul trece, Mitch si Dave trec prin cele mai comice chinuri in eforturile lor de a nu-si distruge reciproc viata si au un singur scop: sa gaseasca cat mai rapid un mod in care sa-si recapete viata dinainte.







Este o comedie reusita :) O sa aveti parte de multe momente amuzante, precum schimbatul scutecelor la cei doi bebelusi, sau hranirea lor.

www.thechangeupmovie.com

Filmul este distribuit de Ro Image

Un comentariu: