miercuri, 24 august 2011

VIDEO: Lady Gaga in lumea desenelor animate

Lady Gaga va apărea în calitate de personaj animat într-un episod din următorul sezon al serialului de animatie "Familia Simpson".

În episodul intitulat "Lisa Goes Gaga" , personajul care o va întruchipa pe cântăreaţa americană va ajunge în Springfield pentru a reînsufleţi atmosfera din acest orăşel american destul de posomorât, dar mai ales pentru a o înveseli pe Lisa Simpson, prin "puterea cântecului, a dansului şi a flash mobbing-ului".



Producătorii show-ului, dorind ca acest episod să se ridice la înălţimea reputaţiei de care se bucură invitata lor specială, au anunţat că vor "condimenta" puţin acţiunea, cu o bustieră care aruncă flăcări, dar şi un sărut între personajul care o întruchipează pe Gaga şi Marge Simpson.

Episodul "Lisa Goes Gaga" va fi difuzat în primăvara anului 2012, în cadrul celui de-al 23-lea sezon al serialului.

"Familia Simpson", show creat de Matt Groening, a câştigat 27 de premii Emmy şi este cel mai longeviv serial de desene animate difuzat în prime time în SUA. De la lansarea lui, în 1989, "Familia Simpson" a avut o serie de invitaţi speciali, precum Paul McCartney şi Elizabeth Taylor, care şi-au împrumutat vocea unor personaje din serial. Protagoniştii producţiei sunt Homer Simpson, un tată de familie leneş, dar inventiv, Marge Simpson, soţia lui Homer şi o mamă grijulie, şi copii Bart, Lisa şi Maggie. Cei cinci locuiesc în oraşul Springfield, care este, de fapt, o reproducere la scară mai mică a întregii societăţi americane. Realizatorii serialului nu s-au ferit, de-a lungul timpului, să abordeze teme delicate, precum discriminarea, rasismul, religia sau politica internaţională.

Serialul "Familia Simpson" a introdus expresia "D'oh!" în Oxford English Dictionary, iar membrii îndrăgitei familii au o stea pe Hollywood Walk of Fame.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu