vineri, 14 ianuarie 2011

VIDEO Cronica de film: Ursul Yogi/ Yogi Bear 3D

Va recomand filmul Ursul Yogi 3D. Este ok pentru cei mici. Bazat pe celebrele personaje de desene animate create de Hanna-Barbera, filmul Ursul Yogi combina tehnica live-action cu animatia si tehnologia 3D de ultima generatie.

Ursul Yogi este regizat de Eric Brevig si produs de Donald De Line si Karen Rosenfelt. Brevig, care a debutat ca regizor in 2008 cu filmul de aventura Journey to the Center of the Earth 3D, are o vasta experienta in efecte vizuale, deoarece in ultimii 20 de ani a lucrat impreuna cu cei mai de seama realizatori de filme, castigand, printre multe alte premii, si un Oscar pentru realizarile sale deosebite din Total Recall.





Yogi 3D este filmat in totalitate cu tehnologie 3D si cu ultima generatie de aparat stereoscopic.

Pentru memoria colectiva a publicului american, personajul Yogi inseamna mult. Este vorba despre cel mai urmarit desen animat american la tv-urile din sua, in anii '50 si '60. Imi imaginez ca si noi am putea sa facem un lungmetraj de cinema cu Mihaela, personajul de desene animate din copilaria noastra.

Dan Aykroyd ii da viata lui Yogi, faimosul urs buclucas din Jellystone Park, iar Justin Timberlake este vocea lui Boo Boo, prietenul fidel si principalul complice al lui Yogi in planuirea celor mai inventive strategii, menite sa-i lase pe vizitatori fara mancare. Filmat in totalitate cu tehnologie 3D de ultima generatie, Ursul Yogi actualizeaza povestea clasica, respectand insa elementele care o fac sa fie nemuritoare: personalitatea si umorul lui Yogi, dar si nesfarsitele lui conflicte cu autoritatile.

Cele doua personaje, Yogi si Boo Boo, create de Hanna–Barbera si-au facut aparitia pe micul ecran in 1958, in primul serial de desene animate din istorie care a castigat un premiu Emmy pentru Cel mai bun program pentru copii.

Ursul Yogi, o aventura in 3D plina de umor si actiune care va incanta publicul de toate varstele, poate fi vizionata din 14 ianuarie in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), Movieplex, The Light Cinema, Odeon Cineplex Cluj, Cityplex (Constanta si Brasov) si in reteaua Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Bacau, Arad, Cluj, Pitesti, Baia Mare si Timisoara). Un film Warner Bros., distribuit in Romania de MediaPro Distribution.

yogibear.warnerbros.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu