sâmbătă, 8 ianuarie 2011

VIDEO Cronica de film: Turistul

Vizionand filmul The Tourist/ Turistul, cu Angelina Jolie si Johny Depp, mi-am adus aminte de concediul din martie 2008, cand am fost la Venetia. In film sunt imagini superbe cu orasul italian.



Filmul pare banal, dar nu este asa... In primul rand o sa fii atras de farmecul Angelinei Jolie :) Actrita o interpreteaza pe Elise, o femeie misterioasa si sexy, urmarita de politia franceza in Paris. Dupa ce primeste un bilet de la Alexander, un barbat din trecutul ei, Elise ia trenul spre Venetia si intra in vorba cu Frank (Depp), un american in vacanta, pentru a face autoritatile sa creada ca el este de fapt Alexander.

Actiunea filmului tipic James Bond este conturata de cei doi actori mentionati mai sus, care joaca foarte bine. Fara ei, filmul nu are substanta.

Cred ca toate pitipoancele mioritice isi doresc o viata asemanatoare cu Elise. Sa se plimbe cu poseta pe brat de la Paris la Venetia, invartind oamenii pe degete dupa bunul plac.

Apropo, m-am saturat sa vad filme americane ironizand prestatia politistilor europeni :) O sa remarcati ca Romania nu este singura tara cu politisti corupti :) In film o sa vedeti politisti corupti din Anglia si Italia.

Turistul a primit trei nominalizari la Globurile de Aur - la categoriile Cea mai buna comedie/ film muzical, Actor in rol principal si Actrita in rol principal.

Pelicula cinematografica este regizata de germanul Florian Henckel von Donnersmarck.

Filmul este distribuit de InterComFilm Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu