miercuri, 2 martie 2011

VIDEO Apple a lansat iPad 2: procesor dual-core Apple A5, disponibila in alb si negru

iPad 2 va folosi un procesor Apple A5 cu doua nuclee de procesare. Procesorul A5 va fi de doua ori mai puternic decat generatia precedenta, A4, iar cipul grafic va fi mai puternic decat generatia precedenta. Tableta va avea doua camere video, una frontala si una pe spatele aparatului.

iPad 2 va ci cu o treime mai subtire decat prima varianta, cu o grosime de 8,8mm. Greutatea va fi mai mica decat la prima varianta. Tableta va fi disponibila in doua culori: alb si negru. Va avea autonomie de 10 ore si o luna in stand-by. iPad 2 va putea folosi un adaptor HDMI si va avea suport pentru redare a fisierelor video FullHD 1080P.

Tableta va rula iOS 4.3 pentru inceput. Browserul Safari va fi mai performant, multumita unui nou motor de procesare JavaScript.

iPad 2 va fi compatibil cu standardul FaceTime, putand participa la video-conferinte cu alte iPad-uri, iPhone-uri sau Mac-uri.

Programul de editare video iMovie va avea o varianta speciala pentru iPad, cun functii complexe de editare.

Preturile raman aceleasi ca si in cazul primului iPad.iPad 2 va fi disponibil in SUA pe data de 11 martie in ambele variante de culoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu