marți, 29 martie 2011

VIDEO Cronica de film - Sucher Punch: Evadare din realitate

Pasionatii de filme IMAX au ocazia sa vada un film nou la City Cinema Cotroceni, Sala Samsung IMAX. Este vorba despre Sucher Punch: Evadare din realitate, regizat de renumitul Zack Snyder, realizatorul filmelor de succes, 300 si Watchmen.

O sa aveti senzatia ca vedeti un videoclip muzical foarte lung, cu efecte vizuale bine realizate, spectaculoase. Snyder are experienta in realizarea videoclipurilor muzicale si a reclamelor. In prezent, regizorul lucreaza la noul film de actiune Superman.



Sucher Punch este un ghiveci vizual, sustinut de o coloana sonora buna. Cu ajutorul efectelor speciale, regizorul incearca sa schimbe perceptia spectatorului din sala de cinema. Povestea filmului nu este un atuu, are multe minusuri, folosindu-se de clisee pt a gasi limbajul cinematografic necesar pt a se apropia de perceptia generatiei tinere.

"M-am inspirat din arta fantastica si reviste de genul Heavy Metal. E ca un felcde melanj al acelor influente, cu ceva din Twilight Zone si scrierile lui Richard Bach", a precizat Snyder.

Personajul principal seamana cu personajul Disney Channel, Hannah Montana, cu sclipici si alte detalii vizuale chicioase.

Mai jos aveti cateva animatii Sucher Punch realizate de Axis Animation. Sunt short-uri cu scopul de a promova filmul lui Snyder. Toate patru animatii sunt bine realizate.









suckerpunchmovie.warnerbros.com

Mai multe imagini video (trailere, interviuri, etc.) - www.traileraddict.com/tags/sucker-punch

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu