joi, 28 aprilie 2011

VIDEO Cronica de film: 127 de ore/ 127 hours

Va recomand filmul 127 ore/ 127 hours – regia Danny Boyle, cu: James Franco, Amber Tamblyn, Kate Mara, Clemence Poesy, Lizzy Caplan, Treat Williams si Kate Burton. Nominalizat la sase Oscaruri, trei Globuri de Aur si opt premii BAFTA, 127 de ore e un film dur, imprevizibil si emotionant... Este un film de nota 10 :)



27 de ore este povestea adevarata a remarcabilei aventuri a alpinistului Aron Ralston (James Franco) pentru a se salva dupa ce un bolovan a cazut si i-a zdrobit bratul si il blocheaza intr-o fanta izolata dintr-un canion din Utah. Pe intreaga durata a calatoriei sale, Ralston isi aminteste de prieteni, iubite, familie si pe cele doua excursioniste (Amber Tamblyn si Kate Mara) pe care le-a cunoscut inainte de accident.

Pe durata urmatoarelor 5 zile, Ralston se lupta cu natura si cu proprii demoni pentru a descoperi in cele din urma ca are curajul si ceea ce este necesar pentru a se salva indiferent de metoda, sa coboare peretele de 20 de metri si sa mearga pe jos peste 13 kilometri.

127 de ore este o poveste palpitanta...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu