duminică, 3 aprilie 2011

VIDEO Cronica de film - Invadarea lumii: Batalia Los Angeles/ World Invasion: Battle Los Angeles (2011)

Trebuie sa mergeti la cinema pt a vedea filmul Invadarea lumii: Batalia Los Angeles/ World Invasion: Battle Los Angeles (2011), regizat de Jonathan Liebesman.

Chiar daca este un film de propaganda, cu scopul imbunatatirii imaginii soldatului american, o sa aveti parte de multa actiune si efecte vizuale interesante.



Regizorul filmului Batalia Los Angeles/ World Invasion: Battle Los Angeles reuseste sa redea cu mare maiestrie fata umanizata a soldatului american. Intr-o perioada cand trupele americane mai fac si victime printre civilii din zonele de confict armat, acest film incearca sa spele "pacatele" soldatilori trimisi de SUA. De asemenea, pelicula cinematografica incearca sa ridice moralul militarilor trimisi pe front.

Este adevarat ca acest film foloseste multe clisee, dar anumite momente sunt emotionante...

Pentru acest film, producatorii s-au inspirat din legenda Batalia Los Angeles. In noaptea de 24 spre 25 februarie 1942, in timp ce America se afla in stare de alerta nationala dupa bombardamentul de la Pearl Harbor, locuitorii orasului Los Angeles au fost treziti de sirenele anti-aeriene. Brigada 37 Artilerie de pe coasta Pacificului a deschis focul asupra navelor aeriene care treceau pe deasupra orasului Santa Monica – unele din ele zburand cu viteze foarte mici, iar altele cu viteze mari, de 200 de mile pe ora. Insa obuzele anti-aeriene n-au doborat nicio nava – au adus doar daune orasului, in zonele unde au cazut. Desi au fost initiate investigatii oficiale si s-au emis concluzii care ofereau explicatii ale fenomenului aerian din acea noapte, desfasurat pe cerul Los Angeles-ului – baloane meteorologice, etc. – oamenii au inteles ca exista documente guvernamentale secrete care dovedeau ca au existat divergente de opinie chiar in cadrul comunitatii de experti militari. Acest eveniment a ramas invaluit in mister, constituind subiect al multor speculatii.

Actiunea filmului Batalia Los Angeles/ World Invasion: Battle Los Angeles se petrece in... 2011 :) O sa vedeti animatii ok cu OZN-uri si extraterestii atacand planeta noastra.

Filmul este distribuit de Intercomfilm

www.worldinvasionbattlela.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu