vineri, 20 mai 2011

Priest/ Razbunatorul 3D

Priest/ Razbunatorul este un film creat dupa indragitul serial japonez de benzi desenate al lui Min-Woo Hyung. Pelicula cinematografica este regizata de Scott Stewart, co-fondatorul cunoscutului studiou de efecte vizuale, The Orphanage (Iron Man, Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest, Sin City).



Povestirea este inspirata dupa indragitul serial manwha in 16 volume al artistului si scriitorului coreean Min-Woo Hyung, cunoscut si sub numele de Priest, care a fost publicat in Statele Unite de TokyoPop. Priest este o combinatie de benzi desenate in stil occidental si asiatic.

Scott este scenarist, regizor, producator si specialist in tehnologii vizuale. Cel mai recent film al sau, pe care l-a scris si regizat este thrillerul supranatural Legion. Talentat regizor de clipuri video muzicale si de sport, Stewart a regizat single-ul video-muzical al lui Vivian Green, Emotional Rollercoaster, care a obtinut la scurta vreme de la debut premiul MTV, Viewer’s Choice.

Ca artist de efecte vizuale si specialist in tehnologie vizuala, Stewart a devenit co-fondatorul cunoscutei companii de efecte vizuale, The Orphanage, care a realizat efectele vizuale pentru mai mult de 24 de filme majore.

In 2005, Stewart a infiintat Orphanage Animation Studios impreuna cu Genndy Tartakovsky, animator multiplu premiat cu premiul Emmy si creator al renumitelor animatii: Star Wars: Clone Wars, Samurai Jack si Dexter’s Laboratory.

Anterior, Stewart a fost artist de efecte vizuale la compania lui George Lucas, Industrial Light & Magic, unde a creat efecte vizuale pentru numeroase blockbustere cum ar fi: Star Wars: Episode One – The Phantom Menace sau The Lost World: Jurassic Park II.

Animatia si efectele speciale din Priest sunt ok :)

www.sonypictures.net/movies/priest

Filmul este distribuit de InterComFilm Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu