marți, 10 mai 2011

VIDEO Cronica de film: Thor

Trebuie sa mergeti la cinema IMAX pt a vedea filmul Thor 3D (2011), in regia lui Kenneth Branagh, cu Chris Hemsworth, Anthony Hopkins si Natalie Portman.

O sa aveti parte de efecte speciale de nota 10 :) Este un film inspirat de benzile desenate Marvel, care combina SF-ul cu legendele nordice.

Thor este povestea calatoriei mitice a unui erou: din printul rebel care considera ca s-a nascut pentru a mosteni tronul tatalui sau, la un supererou care invata ca trebuie sa-si castige dreptul de a conduce.

Filmul este impresionant prin imaginile 3D IMAX. Coordonatorul de efecte speciale este Dan Sudick.



Povestea incepe in Asgard, tarimul celest cirmuit de batrinul rege Odin, care se pregateste sa predea coroana fiului sau, Thor. Thor este izgonit de tatal sau pentru nesabuinta cu care riposteaza in fata lui Laufey, si ajunge in tarimul de mijloc, Midgard, asa cum e numit Pamintul, fara puteri si fara Mjolnir, ciocanul sau preaputernic, care cade in alta parte, facind un crater urias, si pe care si agentiile secrete, dar si oamenii locului incearca sa puna mina. Nu mai zic nimic... :) Trebuie sa mergeti la cinema pt a vedea acest film.

thor.marvel.com

Filmul este distribuit de Ro Image

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu