joi, 28 aprilie 2011

VIDEO Cronica de film: 127 de ore/ 127 hours

Va recomand filmul 127 ore/ 127 hours – regia Danny Boyle, cu: James Franco, Amber Tamblyn, Kate Mara, Clemence Poesy, Lizzy Caplan, Treat Williams si Kate Burton. Nominalizat la sase Oscaruri, trei Globuri de Aur si opt premii BAFTA, 127 de ore e un film dur, imprevizibil si emotionant... Este un film de nota 10 :)



27 de ore este povestea adevarata a remarcabilei aventuri a alpinistului Aron Ralston (James Franco) pentru a se salva dupa ce un bolovan a cazut si i-a zdrobit bratul si il blocheaza intr-o fanta izolata dintr-un canion din Utah. Pe intreaga durata a calatoriei sale, Ralston isi aminteste de prieteni, iubite, familie si pe cele doua excursioniste (Amber Tamblyn si Kate Mara) pe care le-a cunoscut inainte de accident.

Pe durata urmatoarelor 5 zile, Ralston se lupta cu natura si cu proprii demoni pentru a descoperi in cele din urma ca are curajul si ceea ce este necesar pentru a se salva indiferent de metoda, sa coboare peretele de 20 de metri si sa mearga pe jos peste 13 kilometri.

127 de ore este o poveste palpitanta...

Eu si printesa mea








Mai multe imagini aici

in parcul A.I.Cuza din Capitala

Mama si fiica

Anabela la MacBook-ului lui tati :)

Imagini video cu printesa mea







luni, 25 aprilie 2011

VIDEO Cronica de film: Rio 3D - animatia anului 2011

In acest an o sa fim martorii detronarii Pixar-ului din clasamentul industriei filmului de animatie. De ce spun acest lucru? Noul film de animatie Pixar, Masinute 2/ Cars 2 nu va putea concura cu celelalte productii realizate de concurenta. Cei care au vazut trailerele, clipurile si story-ul productiei cu masinute, vor intelege de ce compania Disney & Pixar vor pierde suprematia animatiei mondiale, cel putin pt acest an. Va reamintesc ca de la inceputul anului avem parte de multe lansari de animatii noi, la nivel golbal. In urma cu o luna vb despre primul lung metraj de animatie realizat de studioul Industrial Light & Magic, Rango. Daca nu ai sti ca aceasta productie este realizata de renumitul studiou Industrial Light & Magic, ai crede ca este vorba despre o pelicula cinematografica made in Pixar. Cine credeti ca este director de animatie la Rango? Este Hal Hickel de la Pixar :) Acum lucreaza la Industrial Light & Magic. Hal a participat la realizarea filmului animat Toy Story. Este adevarat ca in ultimii ani, animatori cu experienta, de la Pixar si Disney, au "invadat" industria animatiei. Asa se explica ca stilul Pixar poate fi regasit si in productile realizate de alte studiouri, precum DreamWorks Animation.

La finalul cronicii pt Rango spuneam ca o sa fie nominalizat la Oscar, la categoria cel mai bun film de animatie. Acum pot sa spun ca Rango, regizat de Gore Verbinski, cel care a creat seria Piratii din Caraibe, se va lupta cu... Rio 3D pt Oscar, pt cel mai bun film de animatie :) Este posibil sa vedem si Cars 2 pe lista filmelor de animatie nominalizate la Oscar. Vom vedea. Sa asteptam lansarea productiei Pixar din vara... Sincer, eu nu cred ca renumitele personaje animate, masinutele, vor domina clasamentul industriei animatiei mondiale.





Revenind la cea mai noua productie a studiourile Blue Sky si Twentieth Century Fox Animation, Rio 3D, publicul va redescoperi farmecul animatiei. Rio s-a nascut din imaginatia regizorului Carlos Saldanha, care a co-regizat sau regizat filme de animatie de succes ca Ice Age, Robots, Ice Age: The Meltdown si Ice Age: Dawn of the Dinosaurs. A vrut sa scrie o scrisoare de dragoste pentru orasul sau natal, Rio, cu o poveste despre o pasare natanga, foarte domesticita care porneste intr-o aventura de-o viata in aceasta lume minunata.

Carlos, regizorul filmului de animatie Rio 3D, e una din fortele creatoare de la studiourile Blue Sky din 1993. Saldanha a fost animatorul supervizor la Blue Sky pentru gandacii din Joe's Apartment (1996). A regizat, de asemenea, animatia A Simple Wish (1997) si Fight Club (1999).

Saldanha a facut echipa cu Chris Wedge si au co-regizat primele animatii Blue Sky, Ice Age (2002) si Robots (2005). Va reamintesc ca Ice Age a fost nominalizat la Oscar in 2003. In 2002, Saldanha a regizat scurtmetrajul Gone Nutty, de asemenea, nominalizat la Oscar in 2004. Dupa succesul din Ice Age, Saldanha a stat la carma filmului Ice Age: The Meltdown (2006), al treilea film animat de la Twentieth Century Fox si Blue Sky Studios, care a fost cel mai profitabil film al anului din istoria Fox. A urmat Ice Age: Dawn of the Dinosaurs, care a adus cele mai mari incasari pentru un film de animatie, peste 887 de milioane de dolari in intreaga lume.

Sper ca noul film realizat de Carlos sa egaleze, sau sa depaseasca incasarile animatiei Ice Age.

Cei care vor merge la cinema sa vada filmul cu subtitrare, o sa observe ca Rio are o coloana sonora de invidiat. O sa aveti parte de o combinatie de sunete braziliene si muzica americana contemporana. Coloana sonora are o distributie de vedete de muzica, in frunte cu will.i.am (de la Black Eyed Peas), Jamie Foxx, Bebel Gilberto, Taio Cruz, Ester Dean, Siedah Garrett, Jemaine Clement si faimosul percutionist brazilian Carlinhos Brown, impreuna cu compozitorul John Powell - toti interpretand sub indrumarea legendarului brazilian si producator executiv de muzica, Sergio Mendes.













Jesse Eisenberg, un actor recent nominalizat la Oscar pentru The Social Network, e vocea lui Blu, papagalul ara foarte domesticit - ultimul mascul din specia lui - care nu a invatat sa zboare. Acesta se bucura de o viata confortabila impreuna cu proprietara sa si cea mai buna prietena a lui, Linda, in oraselul Moose Lake din Minnesota. Blu si Linda cred ca el este ultimul din specia sa, dar cand afla de existenta unui alt ara care locuieste in Rio de Janeiro, pornesc spre taramul indepartat si exotic pentru a o gasi pe Jewel, jumatatea de sex opus a lui Blu. Nu dupa mult timp de la sosire, Blu si Jewel sunt rapiti de un grup de traficanti de animale. Blu scapa, ajutat de versata Jewel si un grup de pasari orasene mistocare. Cu noii prieteni de partea lui, Blu va trebui sa gaseasca curajul de a invata sa zboare, de a scapa de rapitorii care le sunt pe urme, pentru a se intoarce la Linda, cea mai buna prietena pe care a avut-o o pasare vreodată. Anne Hathaway este vocea personajului Jewel :)

Povestea se desfasoara in mijlocul unei jungle colorate, un paradis pe plaja, o metropola intinsa - si o sarbatoare care pune capac la toate, stiuta ca si Carnaval. Rio e mai mult decat un punct pe harta, e un loc magic, o stare de spirit si o atitudine.

O sa aveti parte de o animatie de nota 10, plin de culoare si multa actiune, suspans... O sa va placa.

www.rio-themovie.com

Filmul de animatie Rio 3D este distribuit de Odeon Cineplex

luni, 11 aprilie 2011

Anabela a dansat la petrecerea ei :)

Printesa mea a facut 7 luni :)


VIDEO: Kate Uptown, unul dintre "îngerii" Victoria's Secret a apărut într-o campanie sexy pentru noua colecţie

Modelul, în vârstă de 18 ani, arată uimitor în noua colecţie colorata de la Victoria's Secret. Kate a făcut senzaţie când a apărut pe coperta Sports Illustrated Swimsuit Issue.



Kate Uptown, una dintre cele mai noi membre ale echipei Victoria's Secret, îşi arată formele sexy într-o serie de fotografii pentru promovarea colecţiei Angel Forever.



Ea este populară şi pe YouTube, unde un videoclip în care apare dansând are mai mult de 400.000 de vizualizări.



www.kate-upton.com

vineri, 8 aprilie 2011

VIDEO Cronica de film - Animals United: Echipa traznitilor 3D

Trebuie sa vedeti filmul de animatie german Animals United: Echipa traznitilor 3D (2010). Inspirata din cartea pentru copii a lui Erich Kastner, The Animals’ Conference, animatia regizata de Reinhard Klooss si Holger Tappe prezinta o armata de creaturi, mari si mici, care trezeste omenirea din "somnul" sau in ce priveste incalzirea globala si poluarea.



O lista impresionanta de celebritati, printre care Jason Donovan, James Cordon, Andy Serkis, Vanessa Redgrave, Joanna Lumley, Stephen Fry si Billie Piper sunt vocile acestui exuberant film animat de familie.

Locuind in Delta Okavango, Billy, un suricat (mamifer mic din desertul Kalahari) rautacios si cel mai bun (si singurul) prieten, Socrate, un leu prietenos, asteapta inundatia anuala, esentiala pentru Delta si toate animalele care traiesc acolo.

Animalele descopera ca oamenii le-au distrus habitatul construind un baraj pentru un complex de agrement. Dorind sa dovedească fiului sau adorat Junior ca el nu e excentricul ratat pe care toata lumea il crede, Billy cauta o cale pentru a gasi apa si a salva delta, insotit de Socrate. In calatoria lor, acestia intalnesc un grup de animale din intreaga lume, ratacite si poznase, care s-au adunat in Africa in căutarea unei noi case. Filmul transmite un mesaj clar omului, si anume "sa nu se puna" cu natura.

Filmul se incadreaza in tiparul animatiilor cu mesaj ecologist, precum Aventurile lui Sammy 3D.

In momentul vizionarii cadrului cu fuga cocosului din bucataria vaporului, mi-am adus aminte ca pe Internet a circulat un scurtmetraj de animatie reusit, cu un cocos care incerca sa scape de cutitele bucatarului.

Inceputul filmului Animals United: Echipa traznitilor seamana cu o parada de personaje, multe dintre ele inspirate din creatile studentilor de la scolile de animatie europene. Este posibil ca numele lor sa se regaseasca pe genericul de final al filmului, in lista animatorilor.

Cei care au vazut filmul de animatie Disney, Cartea Junglei, vor revedea vulturii pe-o craca discutand ca mosii si disputand o posibila prada.

In concluzie: regizorii filmului, Holger Tappe, si Reinhard Klooss, au reusit sa realizeze o animatie cu personaje bine realizate, folosind tehnologia 3D.

Pelicula cinematografica europeana este produsa de Constantin Film si Timeless Film.

Filmul este distribuit de Intercomfilm

VIDEO: Amatorul/ The Amateur (2006)



Writers: Marian Crișan, Gabriel Andronache
Director: Marian Crișan

Cast: Erwin Simsensohn, Iulia Marcov, Andreea Grămoșteanu

Production Companies: Rova Film, TVR2

Anabela in leagan





duminică, 3 aprilie 2011

VIDEO Cronica de film: Cum stii daca ai noroc/ How Do You Know

Va recomand filmul Cum stii daca ai noroc/ How Do You Know, in regia lui James L. Brooks, cu Reese Witherspoon, Owen Wilson, Paul Rudd si Jack Nicholson. Este o comedie reusita :) James L. Brooks este cunoscut pt participarea sa la serialul de animatie Familia Simpson, in postura de coscenarist. De asemenea, el este autorul comediei Mai bine nu se poate/ As Good As It Gets.



Eroina filmului e o sportiva de softball care e scoasa din echipa pe motiv ca a trecut de 30 de ani, desi e inca buna. In cea mai proasta perioada a vietii ei cunoaste doi barbati- un tanar businessman (Paul Rudd) care tocmai e acuzat pe nedrept ca a incalcat legea si un jucator de baseball (Owen Wilson) narcisic si egoist.

Jack Nicholson il interpreteaza pe tatal tanarului om de afaceri, o persoana foarte antrenata si lipsita de scrupule, care si-ar manipula si propriul fiu ca sa scape basma curata.

VIDEO Cronica de film - Invadarea lumii: Batalia Los Angeles/ World Invasion: Battle Los Angeles (2011)

Trebuie sa mergeti la cinema pt a vedea filmul Invadarea lumii: Batalia Los Angeles/ World Invasion: Battle Los Angeles (2011), regizat de Jonathan Liebesman.

Chiar daca este un film de propaganda, cu scopul imbunatatirii imaginii soldatului american, o sa aveti parte de multa actiune si efecte vizuale interesante.



Regizorul filmului Batalia Los Angeles/ World Invasion: Battle Los Angeles reuseste sa redea cu mare maiestrie fata umanizata a soldatului american. Intr-o perioada cand trupele americane mai fac si victime printre civilii din zonele de confict armat, acest film incearca sa spele "pacatele" soldatilori trimisi de SUA. De asemenea, pelicula cinematografica incearca sa ridice moralul militarilor trimisi pe front.

Este adevarat ca acest film foloseste multe clisee, dar anumite momente sunt emotionante...

Pentru acest film, producatorii s-au inspirat din legenda Batalia Los Angeles. In noaptea de 24 spre 25 februarie 1942, in timp ce America se afla in stare de alerta nationala dupa bombardamentul de la Pearl Harbor, locuitorii orasului Los Angeles au fost treziti de sirenele anti-aeriene. Brigada 37 Artilerie de pe coasta Pacificului a deschis focul asupra navelor aeriene care treceau pe deasupra orasului Santa Monica – unele din ele zburand cu viteze foarte mici, iar altele cu viteze mari, de 200 de mile pe ora. Insa obuzele anti-aeriene n-au doborat nicio nava – au adus doar daune orasului, in zonele unde au cazut. Desi au fost initiate investigatii oficiale si s-au emis concluzii care ofereau explicatii ale fenomenului aerian din acea noapte, desfasurat pe cerul Los Angeles-ului – baloane meteorologice, etc. – oamenii au inteles ca exista documente guvernamentale secrete care dovedeau ca au existat divergente de opinie chiar in cadrul comunitatii de experti militari. Acest eveniment a ramas invaluit in mister, constituind subiect al multor speculatii.

Actiunea filmului Batalia Los Angeles/ World Invasion: Battle Los Angeles se petrece in... 2011 :) O sa vedeti animatii ok cu OZN-uri si extraterestii atacand planeta noastra.

Filmul este distribuit de Intercomfilm

www.worldinvasionbattlela.net