marți, 30 august 2011

Cronica de film: Cowboys si extraterestri/ Cowboys & Aliens

Va recomand filmul Cowboys si extraterestri/ Cowboys & Aliens - regia Jon Favreau (cel care a realizat Iron Man), cu: Daniel Craig, Harrison Ford, Olivia Wilde, Sam Rockwell, Paul Dana, Clancy Brown, Keith Carradine, Adam Beach. Producatorul executiv este... Steven Spielberg :)

Filmul se bazeaza pe romanul grafic publicat de Platinum Studios, Cowboys & Aliens, de Scott Mitchell Rosenberg.



www.cowboysandaliensmovie.com

Realizatorii productiei demonstreaza ca se poate face un film bun si cu subiecte proaste, precum acesta cu cowboy si extrateresti. Regizorul Favreau reuseste sa echilibreze cele doua stiluri cinematografice, western-ul si SF-ul, intr-o poveste relativ interesanta, dar cu personaje bine construite.

Titlul Cowboys si extraterestri/ Cowboys & Aliens te duce cu gindul la parodie, dar din momentul vizionarii filmului o sa observi ca nu este vb despre asa ceva.

Cowboys si extraterestri este un thriller de actiune inovator, care duce spectatorul in lumea Vestului Salbatic, unde cowboy-ii nu se mai razboiesc cu indienii, ci cu o teroare venita din alte lumi.

Filmul nu pune accentul pe efectele speciale, chiar daca vedem nave spatiale, monstrii si scene de lupta, toate bine realizate. Sincer, era de asteptat sa vedem un film in stilul lui Spielberg, in care efectele speciale sa fie pe planul secund.

Extraterestii au fost creati de Shane Mahan si compania acestuia, Legacy Effects. Echipa de la Industrial Light & Magic a adaugat efectele speciale, sub supervizarea lui Roger Guyett. Efecte aditionale au fost realizate de The Embassy Visual Effects, Ghost FX, Fuel VFX, The Garage VFX si Shade FX. New Deal Studios si Kerner Optical au realizat machetele si miniaturile necesare filmului.

Daniel Craig, Harrison Ford si frumoasa Olivia Wilde joaca bine... Astfel, nume mari din distributia filmului, fac povestea credibila si captivanta. Banuiesc ca vom vedea o continuare a filmului Cowboys si extraterestri :)

Si acum concursul Cowboys si extraterestri/ Cowboys & Aliens

Distribuitorul RoImage 2000 ofera 3 invitatii duble la filmul Cowboys si extraterestri/ Cowboys & Aliens - la Hollywood Multiplex, valabile pana in data de 08.09.2011, si un hanorac Cowboys si extraterestri. Trebuie doar sa-mi spuneti cine a regizat filmul Cowboys si extraterestri. Astept mesajele voastre in subsolul aceste postari. Cistigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti.



Update: Cistigatorii concursului
Ion Daniel, Geo si Corina au cistigat fiecare cite o invitatie dubla la film
Diana Voicila a cistigat hanoracul

Cistigatorii sunt rugati sa ma contacteze telefonic la nr 0721795620

7 comentarii: