vineri, 9 decembrie 2011

VIDEO: Brad Bitt canta Dragostea din tei in filmul de animatie Happy Feet 2

Mult asteptata continuare a animatiei de succes din 2006, Happy Feet 2 3D: Mumble danseaza din nou a pregatit o surpriza de proportii publicului din Romania, care il va putea admira din 6 ianuarie pe Brad Pitt, alaturi de Matt Damon, Robin Williams, Sofia Vergara, Hank Azaria, Pink si multi altii interpretand hitul Dragostea din tei, in Happy Feet 2 3D: Mumble danseaza din nou.Cum unele dintre cele mai amuzante personaje ale filmului sunt nedespartitele crustacee interpretate de Brad Pitt si Matt Damon, tot lor le revine sarcina unei interventii extrem de amuzante pe finalul hitului romanesc Dragostea din tei.

Daca Matt Damon stie sa cante, Brad Pitt sustinea clar si de la bun inceput ca el nu poate. Mai mult, Brad Pitt a declarat: "Aici nu incape jena, asa ca o sa incerc sa fac ce pot”. In acest filmul, Brad Pitt canta si nu orice, chiar Dragostea din tei.

Partea a doua a animatiei premiata cu Oscar in 2007, Happy Feet 2 readuce pe marile ecrane peisajele feerice din Antarctica si pe cei mai buni dansatori de step: pinguinii Mumble (Elijah Wood), Gloria (Alecia Moore - Pink) si prietenii lor, indragitii Ramon si Lovelace (Robin Williams).

Mumble si Gloria au acum un pui, Erik (EG Daly), care incearca neincetat sa-si gaseasca abilitatile lui speciale in lumea amuzanta a pinguinilor imperiali. Insa, pericole negandite ameninta specia lor si toti trebuie sa se uneasca si sa danseze pentru a se salva.Nu este pentru prima oara cind muzica trupei romanesti Ozone se aude inr-un film de animatie. In 2005 personajul principal din productia Disney, "Chicken Little"/ "Puiu' mic" cinta melodia "Dragostea din tei".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu