joi, 15 decembrie 2011

Stirile industriei de animatie

- Au fost anuntate nominalizarile la Globul de Aur 2012 pt Cel mai bun lungmetraj animat: "The Adventures of Tintin", "Arthur Christmas", "Cars 2", "Puss in Boots", "Rango". Banuiesc ca va cistiga "Rango". In topul meu "Rango" este pe locul 1, iar "Arthur Christmas" si "The Adventures of Tintin" pe locurile 2 si 3.



- A aparut cartea Magia Pixar. Este un volum despre Pixar Animation Studios. Cu ajutorul geniului animatiei John Lasseter si a vizionarului om de afaceri Steve Jobs, Pixar a devenit standardul absolut in productia de filme animate, incepand cu proiectele de efecte speciale realizate la Lucasfilm la inceputul anilor 1980, pana la filmele de referinta precum Toy Story, Finding Nemo, WALL-E sau Ratatouille.

- Veveritele buclucase se intorc pe marile ecrane pentru a treia aventura. De aceasta data Alvin si Veveritele sunt in vacanta intr-o croaziera. Insa vaporul are cateva defectiuni si eroii nostri naufragiaza pe o insula pustie. In timp ce Dave isi cauta prietenii pierduti, veveritele isi fac de cap pe noua lor insula. Acestea isi vor face un nou prieten, care se va dovedi a fi de ajutor pentru toti. Mergeti la cinema pt a viziona filmul ALVIN SI VEVERITELE: NAUFRAGIATI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu