miercuri, 29 februarie 2012

Stirile industriei de animatie si efecte vizuale

- Cartoon Network a implinit 20 de ani :) Cu acest prilej reprezentantii postului tv au organizat vineri seara o petrecere la clubul Gaia din Capitala. Din pacate nu am reusit sa ajung la evenimentul televiziunii.

Cartoon Network a fost infiintat de omul de afaceri Ted Turner. A fost primul canal de televiziune dedicat desenelor animate. Mai multe detalii pe Wikipedia.

La multi ani, Cartoon Network!

- A aparut un spot tv pt productia Pixar, Brave. Filmul de animatie este regizat de Mark Andrews si Brenda Chapman. Daca Brave reprezinta prima pelicula Pixar cu o eroina, Brenda Chapman este si ea in sine o premiera, fiind prima regizoare angajata de companie sa lucreze la o productie marca Pixar. Filmul de animatie va fi lansat pe 17 august 2012.http://www.blogger.com/img/blank.gif



- Personajele din Cum sa iti dresezi dragonul/ How to Train Your Dragon revin, dar pe micile ecrane. Pina vom vedea partea a doua a acestui film de animatie, preconizat sa apara in vara anului 2014, vom avea ocazia sa vedem un serial tv intitulat Dragons cu personajele din lungmetrajul de animatie produs de DreamWorks Animation.





Serialul de animatie Dragons va fi lansat in toamna la Cartoon Network. Acum o sa am motive in plus pt a viziona acest canal tv :)

- Michael Bay a anuntat ca va lucra cu supermodelul israelian Bar Paly pentru noul sau film Pain and Gain. Bar Paly va juca rolul unei imigrante ilegale din Romania, Sabina Petrescu care viseaza sa devina noua Marilyn Monroe. Dupa ce termina filmarile la Pain and Gain regizorul demareaza productia la partea a patra din seria Transformers.





- A aparut trailerul pt filmul The Avengers: Razbunatorii. Continuand aventurile epice din Thor, Iron Man sau Captain America: The First Avenger, The Avengers/Razbunatorii este echipa cu cei mai tari eroi din istorie. Bazat pe seria extrem de populara a benzilor desenate publicata pentru prima data in 1963 de Marvel, The Avengers aduce toti eroii pentru o actiune exploziva ce va fi lansata pe 4 mai 2012.



Celebra companie Industrial Light & Magic s-a ocupat de efectele vizuale :)

- A aparut un videoclip nou Gorillaz. Animatia este interesanta :)



- La opt ani dupa The SpongeBob SquarePants Movie, Paramount ne anunta ca personajul animat buretele Bob revine pe marele ecran in 2014.

Paramount Pictures doreste sa de dezvolte si in industria animatiei, mai ales dupa cistigarea premiului Oscar cu filmul Rango.

The SpongeBob SquarePants Movie a fost lansat in 2004 si a adus incasari de 85.4 milioane de dolari in SUA si de 54.7 milioane de dolari la nivel mondial. In film, SpongeBob pleca din orasul Bikini Bottom in cautarea coroanei furate a regelui Neptune.

- A aparut trailerul pt jocul video Mass Effect 3: Take Earth Back.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu