luni, 24 ianuarie 2011

VIDEO Cronica de film: Tangled/ O poveste incalcita

Trebuie sa vedeti filmul de animatie Tangled/ O poveste incalcita 3D. Este o reintoarcere in lumea popularelor povesti ale fratilor Grimm.

Cu incredibilul mix de personaje, oameni, animale si peisaje fantastice – de la castele si turnuri pana la paduri – si efecte vizuale spectaculare incluzand o scena cu 46.000 de lanterne, O poveste incalcita este o comedie contemporana pentru publicul de toate varstele care reprezinta de asemenea o piatra de hotar pe partea tehnica si artistica pentru Walt Disney si pentru arta animatiei pe computer. Studiourile Disney au investiti 260 de milioane de dolari in decoruri spectaculoase si efecte speciale 3D.





Este posibil sa te indragostesti de Rapunzel :) Este blonda, frumoasa si simpatica. Animatorii au reusit sa realizeze un persoanaj care se apropie de descrierea fratilor Grimm.

A 50-a animatie din portofoliul Disney se anunta a fi si ultima dinaintea unei lungi pauze a studiourilor in materie de basme. Apropo, titlul initial a filmului a fost Rapunzel, insa, dupa succesul moderat al filmului de animatie 2D, Princess and the Frog, Disney a tras concluzia ca targetul unei animatii cu o printesa in titlu ar aduce doar fetitele la cinema. Asa ca cei de la Disney au gasit alt nume pentru film. Conducerea companiei Disney considera ca vor avea succes cu titlul Tangled.

In Tangled, banditul Flynn Rider se ascunde intr-un turn in fuga din calea urmaritorilor si este luat prizonier de o printesa cu un par extrem de lung, cu puteri magice si abilitati de luptator. Ajutati de un cal extrem de descurcaret, Maximus, de cameleonul Pascal si de o gasca de alti banditi, cei doi isi planuiesc evadarea si razbunarea.





















6 comentarii:

  1. Un asemenea film merita sute de cronici avand in vedere succesul lui atat in Statele Unite cat si in Europa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Tangled este o animatie reusita din toate punctele de vedere si este destinata tuturor varstelor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Modul in care sunt realizate personajele este de-a dreptul unic si nu se compara cu nici un alt film de acest gen din acest an.

    RăspundețiȘtergere
  4. Umorul folosit in poveste este unul de o foarte mare calitate si este de asemenea, plin de subtilitati.

    RăspundețiȘtergere
  5. Trebuie mers la cinema la un film cu adevarat 3D pentru a intra impreuna cu Rapunzel in aceasta lume incalcita.

    RăspundețiȘtergere
  6. sa nu exageram :) tangled nu este cel mai bun film de animatie al companiei disney. as putea spune ca Printesa si Broscoiul 2D a fost mai bun

    RăspundețiȘtergere