vineri, 21 octombrie 2011

VIDEO: Zilele Filmului Turcesc la Movieplex 20-22 octombrie 2011

Ieri seara am fost la cocktailul/ petrecerea de deschidere a evenimentului "Zilele filmului turcesc" la Movieplex. Trebuie sa recunosc ca nu cunosc cinematografia turca. Toata cultura mea cinematografica turca se rezuma la... o telenovela :) Cred ca era vb de prima telenovela turca difuzata in Romania. M-am uitat din curiozitate la citeva episoade. Un singur lucru am retinut din respectiva telenovela: au actrite frumoase :)

Revenind la evenimentul de la Movieplex, pot spune ca a fost multa lume si... multe bunatati culinare turcesti :) Imediat dupa cocktail am vazut lungmetrajul "Comedie romantica cu parfum de iubire". Este o comedie buna, realizata in stilul hollywoodian. Apropo, actrita din film, Burcu Kara a fost prezenta la eveniment.

Merita sa mergeti la filmele turcesti. O sa vedeti povesti interesante si... turcoaice frumoase :)







Mai jos aveti comunicatul de presa:
Joi, 20 octombrie 2011 a avut loc deschiderea oficiala a Zilelor Filmului Turcesc la Movieplex Cinema – Plaza Romania. Acest eveniment este organizat in colaborare cu Ministerul de Cultura si Turism al Republicii Turcia si Asociatia Producatorilor de Film Profesionisti.

Pe durata celor 3 zile ale evenimentului – 20-22 octombrie 2011 – cinefilii se vor putea bucura de prezenta actorilor Burcu Kara, Engin Altan Duzyatan, Gurgen Oz si Umit Bulent Dincer care vor tine si sesiuni de autografe in incinta cinematografului.

Pe parcursul acestui eveniment vor fi proiectate 3 filme si anume: joi, 20 octombrie de la ora 20:30 “Comedie Romantica cu parfum de iubire”, un film ce prezinta 3 colege de apartamente ce duc stiluri de viata complet diferite, vineri, 21 octombrie de la ora 19:30 “Dragostea adora coincidentele”, o drama romantica exceptionala si sambata, 22 octombrie de la ora 19:30 “Clubul ratatilor” o comedie dramatica ce starneste multe controverse.

Accesul la aceste proiectii va fi liber in limita locurilor disponibile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu