miercuri, 5 octombrie 2011

Disney lansează în următorii doi ani patru filme de animaţie celebre în format 3D


Studiourile Disney au anunţat, marţi, că vor lansa în următorii doi ani pe marile ecrane nord-americane, în format 3D, alte patru filme de animaţie considerate clasice, după succesul de box office obţinut de filmul "The Lion King (in 3D).

The Lion King 3D - s-a clasat în vârful box-office-ului american două săptămâni la rând şi a încasat 427 de milioane de dolari în toată lumea.

Astfel, Disney va lansa în format 3D "Frumoasa şi bestia/ Beauty and the Beast" (1991), în ianuarie 2012, "În căutarea lui Nemo/ Finding Nemo" (2003), în septembrie 2012, "Compania Monştrilor/ Monsters, Inc." (2001), în ianuarie 2013, şi "Mica sirenă/ Little Mermaid" (1989), în septembrie 2013.

"Marile poveşti şi marile personaje nu au vârstă, iar la Disney avem şansa de a avea un cufăr de comori plin cu amândouă", a declarat într-un comunicat Alan Bergman, preşedintele Walt Disney Studios.

Studiourile Disney mizează pe succesul obţinut de proiecţia versiunii 3D a filmului "The Lion King", considerat o mare surpriză în box office-ul nord-american din luna septembrie. Acest film a obţinut încasări de aproape 80 de milioane de dolari în trei săptămâni de proiecţii în Statele Unite ale Americii şi Canada.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu