marți, 25 octombrie 2011

VIDEO Cronica de film: Dream House/ Casa de vis

DANIEL CRAIG (Cowboys & Aliens, The Girl With the Dragon Tattoo), NAOMI WATTS (The Ring, Fair Game) şi RACHEL WEISZ (The Constant Gardener, The Lovely Bones) sînt protagoniştii thrillerului CASA DE VIS, despre o familie care se mută într-o casă în care cu ceva timp înainte crime înfiorătoare. La puţin timp de la mutarea în casa la care visaseră de multă vreme, membrii familiei descoperă cu oroare că ei au devenit următoarele ţinte ale ucigaşului care distrusese şi familia ce deţinuse înainte casa.



Will Atenton (Daniel Craig) este un editor de carte care îşi lasă slujba din New York pentru a se muta împreună cu soţia sa, Libby (Rachel Weisz) şi cu cele două fetiţe ale sale într-un orăşel izolat din New England. Dar nici nu apucă să se instaleze bine în noua lor viaţă, cînd descoperă îngroziţi că noul lor cămin a fost scena crimei pentru o mamă şi copiii ei. Întregul oraş e convins că vinovat e soţul care le-a supravieţuit.

Will începe să investigheze tragedia, dar singurul indiciu îl primeşte de la Ann Paterson (Naomi Watts), o vecină care era apropiată de familia care a murit. Pe măsură ce Will şi Ann încep să pună cap la cap tulburătoarea dramă, descoperă că povestea ultimului om care va părăsi casa de vis a lui Will va fi la fel de înspăimîntătoare pentru cel care va urma precum a fost pentru el.

Acest film regizat de Jim Sheridan este ok :) Cred ca o sa fiti captivati de acest thriller psihologic.

www.dreamhousemovie.net

Concurs

Distribuitorul Ro Image ofera 2 invitatii duble la filmul Dream House/ Casa de vis - la Hollywood Multiplex, la Bucuresti Mall Vitan. Cine regizeaza acest film? Astept mesajele voastre in subsolul aceste postari.

Update:

Cistigatorii concursului: Catalin si Ana cea mica

5 comentarii: