marți, 28 decembrie 2010

VIDEO: Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore 3D/ Caini si pisici 2 - 3D

In filmul Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore 3D/ Caini si pisici 2 - 3D s-au folosit imagini combinate cu efecte animatronice sau de animatie pe computer.





Efectele animatronice sunt un fel de dubluri sau pseudo-cascadori care realizeaza miscarile si mimica ce ar fi imposibile pentru animalele in carne si oase.

Pentru cea mai sofisticata pisica animatronica, realizatorul efectelor speciale din film (Dave Barclay) a folosit o tehnica pe care a inventat-o chiar el si pe care a
denumit-o Outabody System, constand in nu mai putin de 80 canale si 76 de cabluri ce conecteaza papusa la o tastatura de computer. Cu aceasta tehnica, papusarul poate controla expresiile papusii prin intermediul unei manusi.

Paws, un monstru cu dinti de metal, modelat dupa o pisica Maine Coon este singurul personaj din film care a fost realizat complet animatronic. El a necesitat contributia a nu mai putin de cinci papusari.

Caini si pisici: Razbunarea lui Kitty Galore/ Cats and Dogs: The Revenge of Kitty Galore - regia Brad Peyton, cu: James Mardsden, Bette Middler, Christina Applegate, Michael Clarke Duncan, Katt Williams, Sean Hayes, Nick Nolte, Chris O'Donnel, Joe Pantoliano, Roger Moore. Pe ecranele romanesti din 13 august a.c.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu