joi, 10 noiembrie 2011

Au aparut clipuri noi Happy Feat 2

Partea a doua a animatiei premiata cu Oscar in 2007, Happy Feet 2 readuce pe marile ecrane peisajele feerice din Antarctica si pe cei mai buni dansatori de step: pinguinii Mumble (Elijah Wood), Gloria (Alecia Moore  - Pink) si prietenii lor, indragitii Ramon si Lovelace (Robin Williams).





Mumble, maestrul stepului, are o problema pentru ca propriul sau pui, Erik, nu suporta sa danseze. Asa ca fuge de acasa si il intalneste pe Mighty Sven, un pinguin care poate sa zboare! Asa ca Mumble nu are nicio sansa sa se compare cu noul si carismaticul idol.

Dar lucrurile se inrautatesc cand lumea lor e amenintata de forte greu de invins. Erik afla ce curajos si cinstit este tatal sau, cand Mumble mobilizeaza natiunea pinguinilor si alte creaturi fabuloas, de la micutii krili la uriasele foci elefant pentru a restabili pacea si armonia.

“Happy Feet 2: Mumble Danseaza din Nou” este regizat de George Miller, care a castigat Oscarul cu Happy Feet 1 si ii are in distributie pe Elijah Wood, Robin Williams, Hank Azaria, Alecia Moore (P!nk), Brad Pitt, Matt Damon, Sofia Vergara, Common, Hugo Weaving, Magda Szubanski, Anthony LaPaglia, Richard Carter si Benjamin “Lil P-Nut” Flores, Jr. Filmul, o productie Warner Bros. Pictures in asociere cu Village Roadshow este distribuit in Romania de MediaPro Distribution in 2D si 3D din 6 ianuarie.

happyfeettwo.warnerbros.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu