marți, 1 noiembrie 2011

Studioul Sony Animation a difuzat imagini din productia Hotelul Transylvania 3D


Sony Pictures Animation a publicat pe contul sau de Twitter primele imagini concept-art pentru filmul de animatie Hotel Transylvania, anunta Cinemagia, citind Collider.

Va fi debutul regizoral in lungmetraje de animatie al lui Genndy Tartakovsky, un "guru" al animatiei responsabil de creatii precum Samurai Jack si ultimul sezon al Star Wars: Clone Wars. Adam Sandler isi va imprumuta vocea unui personaj de legenda romanesc, vampirul Dracula, protagonistul acestei productii, in care isi mai fac loc si alte creaturi faimoase, sinonime cu misterul sau frica – Frankenstein, Mumia, Omul Invizibil.


In aceasta pelicula, Hotelul Transylvania este construit de Dracula pentru fiica sa adolescenta, Mavis, fermecata de povesti elaborate, pline de aventura, drept un loc in care monstrii sau alte personaje infricosatoare pot exista fara intruziunea oamenilor obisnuiti. Dracula se ocupa de hotel si creaturile sale intunecate fara niciun fel de probleme, insa sosirea la hotel a unui tinar care se indragosteste de Mavis pune in pericol coltisorul de rai creat doar pentru el si fiica sa.

Filmul de animatie va fi lansat in toamna anului viitor.

www.sonypicturesanimation.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu