vineri, 4 noiembrie 2011

VIDEO Cronica de film: Phineas si Ferb in a 2-a dimensiune

Saptamina trecuta am avut ocazia sa vad in premiera Phineas si Ferb in a 2-a dimensiune la Cinema City. Este vb despre un lungmetraj de animatie tv pt Disney Channel, bazat pe serialul animat de comedie nominalizat la premiile BAFTA si cistigator al premiului Emmy.

In momentul unei scene din film, cei mici s-au ridicat in picioare si au strigat "MORI", imitind personajele animate de pe ecran. In acest timp, parintii prezenti in sala isi vedeau de treaba, butonind in continuu la telefoanele lor fitoase.

Tot timpul filmului de animatie, copii au avut parte de dialoguri si scene violente. Nu mai comentez si dublajul filmului :) Cei care urmaresc canalele tv de nisa, stiu despre ce este vb.



disney.ro/phineas-si-ferb/filmul

Cei interesati pot vedea acest lungmetraj special pt tv - maine la Disney Channel. Banuiesc ca va fi reluat de mai multe ori pe acest canal tv. "Capodopera" a fost lansata pe Disney Channel din SUA in luna august a.c., devenind filmul de televiziune prin cablu nr. 1 al anului 2011, cu o audienta de 7,6 milioane de spectatori. Acest film s-a situat pe prima pozitie in randul programelor prin cablu din ultimii 3 ani in rindul copiilor intre 6 si 11 ani si adolescentilor intre 9 si 14 ani. Filmul este si programul cu cea mai mare audienta inregistrata pe timpul verii in zilele de vineri conform numarului total de spectatori in SUA in rindul adultilor intre 18 si 49 de ani. Premiera pe U.S. Disney XD din 13 august a devenit transmisia canalului nr. 1 de pina acum in rindul copiilor intre 6 si 11 ani si a baietilor intre 6 si 11 ani, cu virfuri de audienta pe toate liniile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu