duminică, 27 noiembrie 2011

Bodyguardzii au imbrincit mamele cu copii in brate prezente la evenimentul "Personajele Disney sosesc in Romania"

Evenimentul "Personajele Disney sosesc in Romania" a fost organizat prost. In acest moment m-am intors cu sotia si printesa mea de la Iris Titan, locul desfasurarii manifestarii pt cei mici. A fost multa lume. Parintii si bunicii prezenti la eveniment s-au imbulzit cu copii lor pe scena improvizata de organizatori pt a se fotografia cu personajele Disney. Doar cei din primul rind puteau sa ii vada pe Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck si Daisy, veniti tocmai de la Disneyland Paris. Restul persoanelor prezente nu puteau vedea ceva din numarul artistic al personajelor Disney din cauza cordoanelor de agenti de paza.

Am stat la coada cu fiica mea, cu speranta ca o sa se fotografieze cu Minnie. Din pacate printesa mea nu a avut norocul de a se intilni si de a se poza cu personajul Disney. De fiecare data cind ne apropiam de scena, organizatorii anuntau ca vedetele din lumea Disney au nevoie de pauze :)

La finalul evenimentului, Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck si Daisy au fost escortati in fuga de agentii de paza. Nimeni nu se putea apropia de oamenii imbracati in costumele Disney. Aveam impresia ca organizatorii tratau acest eveniment precum vizitele vedetelor internationale la Bucuresti.

Nu inteleg de ce au venit daca nu au putut sa stea cu toti copii. De la ora 14.00 de cind a inceput evenimentul si pina seara, foarte multi copii au plins pt ca nu reuseau sa-si vada personajul de desene animate. Am vazut agenti de paza care imbrinceau mamici cu copii in brate.

Reprezentantii companiei Walt Disney au adus in Romania cunoscutele personaje din Disneyland Paris cu ocazia aniversarii a 20 de ani de la aparitia revistei Donald Duck. De asemenea, personajele de desene animate au fost prezente in Capitala cu scopul promovarii sezonului doi al seriei "Sa ridem cu Mickey Mouse!” recent lansat la Disney Channel. Este vb de o serie de episoade scurte clasice, in care Mickey, Donald, Goofy si prietenii lor isi prezinta fantasticele aventuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu