marți, 22 noiembrie 2011

Concurs: Arthur Christmas/ Marea cursa de Craciun

Distribuitorul InterComFilm ofera 2 seturi de jucarii (adventure kit Arthur Christmas) si 3 invitatii duble la Arthur Christmas/ Marea cursa de Craciun la Movieplex Cinema, Plaza Romania pt simbata, 26 noiembrie, ora 17.30. Trebuie doar sa-mi spuneti de ce vreti sa primiti aceste premii. Astept mesajele voastre in subsolul aceste postari.


Trailerul Arthur Christmas/ Marea cursa de Craciun - subtitrat in limba romana

www.youtube.com/user/ArthurChristmasMovie

www.arthurchristmas.com

www.sonypicturesanimation.com

www.aardman.com

Citeste cronica de film pt Arthur Christmas/ Marea cursa de Craciun

facebook.com/InterComFilm

Update:

Cistigatorii concursului: Ortansa si Carmen au primit cite o invitatie dubla la filmul de animatie + cite un set de jucarii Arthur Christmas. Ion Daniel a primit o invitatie dubla la filmul de animatie.

Cistigatorii sunt rugati sa sune la nr de tel 0721795620 pt a putea primi premiile.

6 comentarii:

  1. vreau sa fiu Mos Craciun pt fetitele mele :)

    RăspundețiȘtergere
  2. am citit cronica si imi place. este super trailerul arthur christmas. aveti si trailerul dublat in romana? am auzit ca este super tare

    RăspundețiȘtergere
  3. De ce as vrea sa castig... Poate pentru ca sunt unul dintre putinii romani care in ciuda situatiei economice inca mai simte Magia Craciunului. In fiecare an imi amintesc cu nostalgie momentele minunate din copilarie...cand Mosul ne aducea mie si sorei mele cate doua portocale, o sticla de Cola si niste dulciuri si eram cei mai fericiti... Cand stiam sa apreciem lucrurile mici... Cand stateam amandoi in fata sobei si priveam flacarile iesind prin gaurile plitei... Acum, ca au trecut cativa ani buni de atunci, ne intalnim - eu, sotia mea, sora mea si prietenul ei si revedem filmele clasice de Craciun... Inca ne face sa radem Macaulay Culikn in "Home Alone", alergam impreuna cu Schwarzeneger dupa cadouri in "Jingle All The Way" sau ne lasam uimiti de luminile de Craciun ale lui Danny de Vito din "Deck the Halls". Mi-ar placea mult sa vedem si Arthur Christmas. Din trailer pare extraordinar - genul ala de film care sa iti aduca minte de copilarie si de entuziasmul cu care il asteptam pe Mos Craciun... Pentru ca...la urma urmei...It's the most wonderful time of the year!

    RăspundețiȘtergere
  4. Arthur Christmas este, daca nu ma insel, singurul film de Craciun din sezonul asta. Din pacate nu prea se mai fac astfel de filme. Povestea este super, grafica foarte buna si mai este si 3D. Chiar as vrea sa il vad!

    RăspundețiȘtergere
  5. Craciunul copilariei este singurul ne face sa simtim altfel Magia Craciunului, Magie pe care o simti cu adevarat doar cand esti copil si inca mai crezi in Mos Craciun. Imi aduc cu placere aminte de noptile de iarna in care asteptam cu nerabdare venirea Mosului, de mirosul cozonacilor, de colinde,de mirosul mandarinelor si al portocalelor, de bradul impodobit, de Craciunul petrecut la gura sobei.
    Filmele de Craciun sunt singurele care ne fac sa retraim acea perioada de poveste, in care ne bucuram de acele lucruri simple si magice care treptat ne-au transformat in oameni mari. Acesta este motivul pentru care imi doresc sa vad Arthur Christmas, deoarece Mos Craciun este personajul care ne aduce in suflete bucuria copilariei pe care prea rar o mai simtim aievea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest film de animatie va intra in topul filmelor de Craciun. Majoritatea filmelor sunt comedii menite sa ne aduca aminte de spiritul Craciunului, de faptul ca in aceasta perioada (si nu numai) trebuie sa fim mai buni cu cei din jur, cu cei care ne iubesc, cu cei care au nevoie de ajutor …

    Topul meu :
    1.Miracle on 34th Street
    2.It’s a Wonderful Life
    3.A Christmas Carol
    4.The Santa Clause
    5.Christmas Vacation
    6.Elf
    7.Home Alone
    8.Home Alone 2: Lost in New York
    9.Trapped in Paradise
    10.Jack Frost
    11.Jingle All the Way
    12.The Polar Express
    13.How the Grinch Stole Christmas
    14.The Family Man
    15.Surviving Christmas

    Sper sa vad acest film de animatie. Cred ca o sa-l trec pe locul 1 in top.

    RăspundețiȘtergere