vineri, 4 noiembrie 2011

Concurs: 2 invitatii duble la SPY KIDS 4D: SAFIRUL TIMPULUI

Distribuitorul Ro Image ofera 2 invitatii duble la filmul SPY KIDS 4D: SAFIRUL TIMPULUI la Hollywood Multiplex, Bucuresti Mall - Vitan. Trebuie doar sa-mi spuneti de ce vreti sa primiti aceste premii. Astept mesajele voastre in subsolul acestei postari.



spykidsmovie.net

În 2001, regizorul Robert Rodriguez a adus publicului un film care a impresionant spectatorii din întreaga lume prin originalitate: SPY KIDS, un film de acţiune şi aventuri, cu umor şi gadgeturi, în care nişte copii, la prima vedere cu nimic ieşiţi din comun, devin mini-spioni, şi o familie obişnuită se transformă într-un de supereroi. De aici a crescut o serie adorată de familiile din toată lumea: “Spy Kids 2: Island of Lost Dreams” şi “Spy Kids 3-D: Game Over”. Poveştile pline de acţiune care se petreceau într-un uniers familiar nouă, tuturor, au transmis tuturor un mesaj universal valabil, şi anume cel că familia este care contează cel mai mult. Zece ani după primul film din serie, Rodriguez ne readuce în lumea micilor spioni, populată acum de noi spioni simpatici cu gadgeturi și mai cool, împreună cu personaje pe care le-am îndrăgit din filmele anterioare. Noua generație se va putea bucura de tehnologia 4D Aromascope, care va amplifica experiența de pe ecran: fiecare bilet la cinema va fi însoțit de un card Aromascope care va avea înscris pe el un șir de numere. La apariția fiecărui număr pe ecran, spectatorul va trebui să răzuie numărul corespondent de pe card, trăind, astfel, o experiență senzorială ce-l va catapulta direct în mijlocul acțiunii.

Update: Luminita si Ion Daniel sunt cistigatorii concursului.

Cistigatorii sunt rugati sa sune la nr de tel 0721795620 pt a putea primi invitatile.

3 comentarii:

  1. Buna,

    Mi-ar placea sa vad cum spioneaza copiii in 4D. Si Jessica Alba este un plus, pentru pritenul meu.

    Multumesc

    Alexandra

    RăspundețiȘtergere
  2. Am mai vazut Spy kids, una din primele variante, de aceea mi-ar placea sa-l revad intr-o noua ipostaza. In plus, Mall Vitan e langa mine! :D

    RăspundețiȘtergere
  3. vreau invitatia pt fiica mea

    RăspundețiȘtergere