miercuri, 21 septembrie 2011

VIDEO Cronica de film: Sea Rex IMAX 3D: Calatorie in Lumea Preistorica

Ieri am fost la sala Samsung IMAX din incinta Cinema City Cotroceni pt a viziona in avanpremiera documentarul Sea Rex 3D: Calatorie in Lumea Preistorica.

Banuiesc ca acest film de 41 de minute va avea succes. Imi imaginez ca vineri va fi o coada mare la casa de bilete. Toti vor merge la cinema pt a viziona noul film documentar in format IMAX 3D. Pt acest film sunt vizati parintii si bunicii care vin la cinema cu cei mici. "Clientii" Muzeului National de Istorie Natural "Grigore Antipa" sunt asteptati sa-si completeze informatiile despre lumea preistorica, vizionind aceasta pelicula cinematografica.





Productia filmului, realizata de studiourile europene N3D LAND Productions si Mantello Brothers Productions, a durat 4 ani si a presupus o investitie de 5 milioane $. Filmul este dublat in limba romana de Mihai Dinvale. In Romania, documentarul va rula in varianta dublata.

Documentarul prezinta o calatorie in timp de 41 de minute in universul acvatic de acum 200 de milioane de ani, stapanit de reptilele marine, supranumite T-Rex-ul marilor. Acestea, datorita marimii impunatoare si a abilitatii innascute de a prada, stapaneau marile cu 20 de milioane de ani inainte ca dinozaurii sa cutreiere pamantul. O sa vedeti reptile marine realizate cu ajutorul tehnicilor de animatie 3D.

Formatul IMAX® digital continua sa se bazeze pe doua proiectoare separate, care folosesc lentilele patentate IMAX®. Claritatea sporita a imaginii de pe ecran se imbina cu noua versiune a sistemului de sonorizare. Sunetul digital necomprimat, emis de difuzoarele patentate IMAX® elimina cea mai mare parte din distorsiuni, iar calitatea acestuia sporeste senzatia de imersiune
caracteristica experientei IMAX®.

Este un documentar reusit.

www.searex-thefilm.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu