sâmbătă, 10 septembrie 2011

VIDEO: Turner Broadcasting a achiziţionat brandul LazyTown/ Orăşelul leneş

Turner Broadcasting System (TBS) Europe, care deţine brandurile pentru copii Cartoon Network, Boomerang şi Cartoonito, a anunţat achiziţionarea companiei islandeze Latibaer, care deţine şi operează brandul LazyTown (cunoscut în Romania drept Orăşelul leneş).





În acelaşi timp, a fost dat publicităţii faptul că urmează să înceapă producţia unui nou sezon al serialului islandez pentru copii, difuzat în prezent în peste 100 de ţări şi tradus în peste 12 limbi. Magnus Scheving, creatorul şi, totodată, personaj al serialului, va rămâne în continuare CEO al Latibaer şi îşi va păstra echipa de management, iar noile episoade vor fi realizate tot în Islanda.

Orășelul Leneș este o combinație de live-action, marionete și desene animate generate de computer. In ultimii ani, Disney Channel si GSP au promovat f bine acest produs. Imi aduc aminte de prezenta personajului Spartacus in emisiunea matinala de la Antena 1 si de aparitia DVD-urilor de la GSP cu serialul Orășelul leneș.

Este un serial pentru pentru copii care promovează un stil de viață sănătos printr-un mix distractiv de muzică si comedie într-o lume colorată si dinamică.

În România, Orășelul leneș și-a făcut debutul pe data de 19 mai 2008, pe Jetix, dupa care serialul a fost difuzat în fiecare dimineață pe Disney Channel. Cit de curind va fi la Cartoonito :)

În România, blocul de programe Cartoonito va fi lansat pe postul de televiziune Boomerang pe 12 octombrie 2011.

www.lazytown.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu