miercuri, 21 septembrie 2011

Stiri despre salile de cinema

- Cel mai mare cinematograf digital din România va fi deschis vineri, anunta Mediafax. Cinematograful este construit pe două etaje, având o suprafaţă totală de 14.000 metri pătraţi, şi peste 2.600 de locuri în 13 săli, fiecare cu un ecran care permite proiecţii 3D. Noul cinematograf se afla in centrul comercial Băneasa Shopping City.

Cea mai mare sală, Grand Ultra, are o capacitate de 500 de locuri şi un ecran de 21,6 metri pătraţi, cel mai mare ecran plat din România, potrivit Băneasa Developments.

Cinematograful mai dispune de o sală de 500 de locuri, Grand Epika, din care 200 sunt retractabile. Spaţiul permite organizarea mai multor tipuri de evenimente, precum prezentări de modă, stand up comedy, lansări, conferinţe sau transmisiuni live.

- Cinema City din Bulgaria va difuza filme subtitrate in limba romana :) Primul film care va fi proiectat cu subtitrare în română este "Cursa/ Drive" la Cinema City din localitatea Ruse.

Cinema City este al doilea exploatator din România dupa Romaniafilm, cu 33 cinematografe în funcţiune şi 34 de săli, conform informatiilor oferite de Centrul Naţional al Cinematografiei (CNC).

- Cine cafe-ul 3D (realizat de Romaniafilm in holul cinematografului Patria) nu mai difuzeaza filme. Firma care se ocupa de barul salii a renuntat. Este prima cafenea unde nu se serveste... cafea :)

Va reamintesc ca aceasta sala a fost inaugurata in decembrie anul trecut. Este vb despre o investitie de 50.000 euro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu