duminică, 11 septembrie 2011

VIDEO: O emisiune umoristică din Franţa i-a prezentat pe români ca păduchioşi, nespălaţi şi cerşetori

O emisiune umoristică din Franţa i-a prezentat pe români ca păduchioşi, nespălaţi şi cerşetori, marţi, înainte de meciul dintre reprezentativa franceză şi cea a României, disputat pe Arena Naţională, scor 0-0, în preliminariile Campionatului European din 2012, anunta Mediafax.

Veuillez installer Flash Player pour lire la vidéo


În timpul emisiunii televizate "Les Guignols de l'Info", difuzată în data de 6 septembrie pe canalul Canal +, cele două marionete din platou au afirmat că românii sunt cerşetori şi că au păduchi. "Nu sunt sigur că meciul va începe pentru că atunci când arbitrul va arunca moneda în aer pentru a stabili împărţirea terenului, nu e sigur că o să cadă pe pământ, cu toţi românii ăia acolo", a spus una dintre marionete, atunci când moderatorul a întrebat-o dacă francezii vor câştiga partida. "Se ştie că sportul naţional în România nu este fotbalul, ci cerşitul", a mai spus aceasta în cadrul aceleiaşi intervenţii. După acest răspuns, moderatorul a continuat seria întrebărilor cu privire la meciul de pe Arena Naţională. "Trebuie să ne temem de contactul direct cu românii pentru că au păduchi", a adăugat marioneta, atunci când i s-a cerut să dezvăluie strategia de joc a echipei lui Laurent Blanc.

"Am o gluma savuroasă... Ştii cum se zice la coş de gunoi la români? ... Bucureşti" e altă replică la adresa românilor, rostită în cadrul aceleiaşi emisiuni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu